Hur man utformar en palissad staket

Hur man utformar en palissad staket

En palissad staket är en bra design för maximal avskildhet. Om du behöver privatliv för backyard pool, till exempel kan ett högt staket runt gården omkretsen fungera bra. Material för stängslet kan vara formell eller informell, men själva storleken på sådana ett staket kommer att göra det sticka ut. Måla eller färgning staketet blanda väl med omgivning är en bra idé, så stängslet inte förringar huset landskapsarkitektur eller själva huset.

Instruktioner

• Besök lokala myndigheter att bygga. Ta reda på om du behöver tillstånd att sätta upp ett staket och fråga om att bygga restriktioner. Gå över byggnormer att lära sig om de eventuella gränserna för att placera ett staket direkt på egenskapen rader. Fråga om någon officiell anmälan måste du ge närmaste grannar.

•Sketch bakgård utrymmet. Räkna ut höjden på staket först. Skapa en ritning av gården att se om gräsmattans dips eller kullar kommer att kräva olika längder av styrelser. Hålla upp på staketet så jämn som möjligt. Mät omkretsen av gården att räkna ut var du vill placera en eller flera portar. Hänvisa till bakgård-living tidningar att granska ytterligare idéer.

•Välj byggmaterial. Ett bra val är 1-av-6-tums brädor och 4-tum-square inlägg. Planera tyngre hörnstolparna, vanligtvis 6 inches kvadrat. Rita staket med inlägg varje 8 fot. Bild bygga staket med färdiga stockade paneler om gården är nivå, istället för att bygga staket en styrelsen i taget.

•Sketch staket utformningen i detalj. Rita varje detalj, inklusive hur inlägg passar in i ett betongfundament. Sjunka en 8-fot post i marken 2 fot, till exempel. Rita exakt placering och typ av fästen som kan användas på varje inlägg för att montera staket inramning. Titta på en palissad staket på nära håll i ditt eget område, om möjligt, att du verkligen förstår hur delar passar ihop.

•Come upp med en finish för stängslet som kompletterar huset. Bli inte frestad att lämna ett staket ser rå och ofärdiga, eftersom detta kan förringa hemmets visuella intryck. Planera att färga stängslet med hög kvalitet ljusa redwood fläck som ett alternativ. Skapa ett utseende för stängslet som kommer att göra det ser lämplig för grannskapet. Undvik att använda ljusa färg eller mycket mörk färg i de flesta fall. Välj blekt grå eller blek taupe vs vit för att stängslet med landskapsarkitektur.

Tips & varningar

  • Få en vän eller två att hjälpa stretch mason's garn för att rikta ett staket. Kontrollera att utjämningsprocessen är korrekt vid varje steg, eftersom ett staket är svårt att göra om. Använd en snickare nivå för att justera inlägg vertikalt på alla fyra sidor.
  • Lägg aldrig till stöd inramning tills betongen som håller varje stöd inlägg är ordentligt torr.
  • Placera inte grillning friluftsutrustning för nära till ett trä palissaden stängsel vid en grill brand. Flytta grillen minst 6 fot från staketet.