Hur man utformar en Garden Path för barn

Hur man utformar en Garden Path för barn

På den mest grundläggande nivån guide trädgård stigar från ett ställe i trädgården till en annan. När du designar en trädgårdsgång för barn, hålla funktion i förgrunden, men har massor av skoj så. Med en stiftelse för sökvägen på plats, lägga till barnvänliga element som gör det en mycket önskvärt plats att vara.

Instruktioner

•Outline form och placering av sökvägen. Hålla den lätt att följa men inte alltför förutsägbar. Tillåta väg att följa dess naturliga riktning så mycket som möjligt. bibehålla kurvor och out-of-the-way element som backar som inte är alltför brant eller en plötslig förändring i riktning bakom ett träd eller hörn. Det kommer att uppmuntra utforskning och minska ett formellt utseende.

•Välj ett kid-lämpligt material som grus, wood chips eller plantera material, att skapa en softscape snarare än traditionella hardscape material som tegel, sten eller betong marksten som normalt används i formella vägar.

•Inkluderar överraskning eller oväntade inslag på vägen, till exempel en tältkåta för en snabb omgång kurragömma och söka. Täcka tältet med klätterväxter för ytterligare intresse.

•Plant barnvänliga växter, inklusive lång och kort solrosor och Lambs öron eller prydnadsgräs som bunny svansar, som producerar powder-puff, mjuka blommor. Införliva en blandning av perenner, annueller och lökar att ha något av intresse växer året runt. Införliva små fruktträd eller ätliga växter som penséer och violer uppmuntra mumsa på vägen. Överväga att inkludera växter såsom fjäril ogräs eller örter som dill att locka fjärilar.

•Hitta en plats längs vägen till sätta en liten bänk eller utomhus pall att uppmuntra barnen att sitta och titta på fåglar och insekter i miljön, eller bara att tillhandahålla en plats för en snabb vila.

•Consider att placera en enkel vatten-funktionen eller staty nära bänken, att ytterligare stimulera barnets sinnen hörsel och touch.