Hur man upptäcker en bruten VVS Vent

Hur man upptäcker en bruten VVS Vent

Underlättar VVS vent-systemet i ditt hem. Det gör också avlopp gaser att stiga och ut genom VVS öppningar i taket. Dessa ventiler kan periodvis bli igensatta med döda gnagare och annat skräp. De kan också bryta eller gummitätningen runt dem kan skadas. Några vanliga tecken på en trasig VVS vent inkluderar vattenläckor i ditt hem och avlopp lukt.

Instruktioner

•Köra vatten i hela ditt avlopp, en i taget. Efter att du stänga av varje kran, lyssna på gurglande ljud och vädra för avlopp lukt. Om du upptäcker dessa lukter och ljud, kan du ha en felaktig eller igensatt VVS vent.

•Kontrollera gummit tätar runt utsidan av VVS ventilen. Detta kallas krage boot. Det kan vara spruckna eller skadade på annat sätt. Ersätter en skadad krage boot kommer att stoppa vattenläcka.

•Kontrollera inre röret leder till VVS ventilen. Vänta på en regnstorm, och sedan gå upp till din vind och känner röret för vatten. Om du upptäcker vatten, har läckande röret ersättas.

•Ha en vän hjälpa dig att testa VVS ventilen för läckor. Förse honom med en mobiltelefon och station honom i vinden eller översta våningen i ditt hem. Infoga en trädgårdsslang i VVS ventilen på taket och slå på vattnet. Instruera din vän gå runt hemmet, kontrollera taket för vattenläckage. Om vatten visas, är VVS ventilen fel. Din vän ska ringa dig omedelbart om han ser vatten, så att du kan stänga av slangen snabbt.