Hur man trä golv exteriörer

Hur man trä golv exteriörer

Plankorna i en yttre trä golv, som de på en veranda eller däck, har att låsa ihop ordentligt, inte bara att tillhandahålla en säker grund utan även att stå emot delarna av naturen. Exteriör trä golv plankor är säkrade till bjälklag, balkar under plankorna. Innan du installerar not och spont trä plankor, acklimatiserar sig eller justera dem till områdets rumstemperatur att förhindra virket från buckling eller svullnad efter installationen. Även prime undersidan för att försegla dem från fukt och skador som skulle uppstår annars direkt exponering för naturliga element. Installera din yttre trä golv när stomme och bjälklag är ordentligt på plats.

Instruktioner

•Measure bredden på verandan eller avståndet från ena sidan av det däcket ram till andra att avgöra hur länge du behöver skära trä trall plankor. Du kommer att lägga dessa plankor parallellt med ansiktet av hus, vinkelrätt mot reglarna nedan. Skär plankorna att storlek med en såg.

•Använd ett lager oljebaserad grundfärg över sidorna och baksidan av varje trä planka, med en liten pensel. Att tätningsmedlet att bota för en dag.

•Lay första plankan spola mot huset, direkt ovanför vinkelrätt reglarna nedan. Se till att ändarna av denna planka resten över sidorna av den däckets stomme.

•Styr två 3-tums däck skruvarna till slutet av plankan att säkra det till reglar direkt nedan. Upprepa denna process för att driva skruvar genom varje skärningspunkt.

•Measure och skär en bit skrot lumber ner till 1/8 tum så den fungerar som en spacer guide. Placera avståndsbilden mot installerade planka och lay andra planka spola mot det, direkt ovanför reglarna nedan.

•Ta bort spacer plankan innan du sätter skruvarna för att säkra denna planka att reglarna nedan. Fortsätta att lägga fyra till fem plankorna längs golvet i däck på samma sätt, att behålla 1/8-tums klyftan mellan intilliggande plankor.

•Measure avståndet mellan ändarna på varje fjärde eller femte planka installation och framsidan av däcket eller veranda du fortfarande har att täcka. Avståndet från varje ände ska helst vara lika. Dock om avståndet längs ena änden är längre än den andra, kan du korrigera klyftan under nästa plankan eller två, så sista plankan är parallell på framsidan av ram. Fortsätta installera plankorna tills du är 3 till 4 fötter från framsidan av den däckets stomme.

•Kontrollera klyftan mellan varje ände av den senaste installerade plankan och på framsidan av däcket. Dividera denna lucka med bredd på plankan plus 1/8 tum. När du installerar återstående plankorna, är minskningen 1/8 tum klyftan så sist planka du installera full bredd.

•Skyddslock en krita linje längs ändarna av plankorna som sträcker sig utanför kanten på däck eller altan golvet, att bilda en skärande riktlinje. Skär försiktigt slutar styrelsen vid krita linje med hjälp av en cirkelsåg eller handsåg.

Tips & varningar

  • Placera rutan i trä golv trall i samband med installation anpassa sig till klimatet för ett par dagar innan installation.