Hur man testar en källare Sump Pump

Hur man testar en källare Sump Pump

En källare sump pump kan fungera som en bra investering för en husägare och många hem--framför allt i låg eller våta områden--kommer som standard med källaren Sumpen pumpar. En sump pump tar bort vatten från den lägsta nivån i ett hem och pumpar det utanför huset. Korrekt underhåll din sump pump kan du vara säker på att den kommer att fungera korrekt om du ska uppleva en flod av vatten från oförutsedda läckor eller väderförhållanden. Om ditt hem har en källare sump pump, bör du testa det regelbundet för att säkerställa dess funktion.

Instruktioner

•Locate exit röret, även kallad en utloppsröret, på utsidan av ditt hem genom vilken din sump pump leder vatten från källaren. Inspektera utloppsröret för skador. Kontrollera att röret har inga träskor tillverkade av skräp eller is, beroende på de aktuella väderförhållandena. Se till att utloppsröret är tydlig och kommer att leda vatten från grunden för ditt hus. Ta bort alla träskor eller flytta utloppsröret om det behövs.

•Look över sump pump i källaren i ditt hem. Du kan oftast hitta det nära innerväggar av stiftelsen, vanligtvis i ett oavslutat område i källaren. Kontrollera att de elektriska sladden för din sump pump är ansluten till ett uttag. Ta bort locket till sump pumpen, om din pump har ett lock. Med hjälp av en ficklampa, inspektera insidan av handfatet för träskor eller skräp. Ta bort eventuellt skräp som du hittar.

•Pour cirka 5 gallon vatten i handfatet av din sump pump. Häll långsamt (i ungefär samma hastighet som vattnet kan flöda in i handfatet från källaren) tills sump pumpen slås på och börjar pumpa ut vatten. Inte hälla i mer vatten än bassängen kommer att hålla. Räkna med sump pump att börja pumpa ut vatten när vattennivån når cirka 8 till 12 inches under ytan i källarplanet.

•Look för en float på sump pump. (Din sump pump får inte innehålla en flottör.) Kontrollera att flottören fungerar korrekt och inte fångar mot locket eller handfatet, eftersom dess funktion säkerställer att sump pump startar när vattennivån når rätt höjd.

•Se nödvändiga reparationer utifrån din test av din källare sump pump. Fortsätta att testa din sump pumpen regelbundet (varannan månad) och ersätta din pump om det behövs.