Hur man testar en brytare med en Voltmeter

Effektbrytare utgör en av ditt hem mest grundläggande säkerhetsfunktioner. Var och en bryter strömförsörjningen till en viss del av huset när spänningen i ledningarna ökningar förbi en viss punkt. Som håller lampor och elektriska apparater från överbelastning, vilket kan orsaka en kort och eventuellt en brand. När en strömbrytare är fel, kan du testa det med en voltmeter--en gemensam elapparater som finns på någon järnaffär--att bestämma problemet. Som skulle kunna spara pengar om det visar sig vara något du kan korrigera dig snarare än att anställa en dyr elektriker.

Instruktioner

•Shut av alla apparater och elektriska lampor i delen av huset omfattas av brytaren. Unplugg, om nödvändigt, att förhindra onödiga skador vid en våg.

•Placera på ett par gummi-sulor skor och kontrollera området runt rutan krets för att se till att den är torr. Ordentlig säkerhet är av största vikt när det gäller elektricitet.

•Öppna kretsen rutan och avgöra vilken brytare som du måste testa. Helst är alla brytare i rutan tydligt märkt, informerar dig om vilken del av huset de ger makt till.

•Ta bort utformningen täcka runt effektbrytare med en skruvmejsel, avslöjar ledningarna själv och terminal skruvar.

•Placera en stift på en voltmeter mot heta skruven på brytaren du vill test och den andra stift på marken skruven (som placeras vanligtvis i en lång rad till höger om breakers sig). När voltmetern lyser, flyter ström genom brytaren. Om det fortfarande är död, det finns ingen elektricitet går genom den och den kommer att behöva ersättas.

Tips & varningar

  • Voltmetrar är vanligtvis mycket billigt, och medan de kan berätta om El flödar igenom brytare, inte alla av dem kan säga hur mycket. Om du aktiverar brytaren, bara för att få det stänga igen mycket snabbt, sedan problemet troligtvis i ledningarna i stället för brytaren och kräver uppmärksamhet av en professionell elektriker.
  • Rör aldrig kala ändarna av den voltmeter stift medan de är i kontakt med breaker skruvarna.