Hur man testar en 120 Volt krets

120 volt är mycket ström. Det är beloppet av spänningen i vanliga vägguttaget i USA, de flesta hushållsapparater och belysning. Om du har problem med ett utlopp och tror inte det producerar tillräckligt med ström-- eller om det inte fungerar alls--använda en multimeter för att testa banan.

Instruktioner

•Ställ in din multimeter till en inställning över 120 volt AC. normalt är 200 volt växelström.

•Anslut två test liggande i din multimeter, fästa svart/negativa terminalen till negativa kontakten, och det röda/positivt terminal till positiva kontakten. Normalt dessa identifieras av färgerna och ett "+" tecken för positiva och ett "-" tecken för negativ.

•Kontakta svarten stiftet till en lämplig mark, såsom botten "" jordstiftet på ett utlopp, och kontrollera att du har en bra kontaktpunkt.

•Kontakta röda stiftet till en av de två vertikala öppningarna på utloppet och kontrollera att du har en bra kontaktpunkt. Läsningen på din multimeter ska vara mellan 55 och 60 volt. Detta är en halv makt läser eftersom du bara vidröra en bly.

•Ta bort svarten stiftet från marken och röra vid den till andra bly av utlopp, medan den röda stift i uttaget. Detta bör ge dig en behandling mellan 110 och 120 volt. Om du får en högre läsning än 120 volt, då du sannolikt vidrör en 220-240 volts uttag--högre-eluttag att driva stora apparater som kläd och kök spänner. Koppla inte en normal 120-volts apparat till det uttaget eftersom det kommer surge krets och sannolikt kort ut apparaten. Om det är mindre än 120 volt, då det är något fel--sannolikt en kort äta bort på din spänning (som en läcka i en trädgårdsslang påfrestande vattentrycket). Om du inte får tillräckligt med ström, kommer att ingenting du ansluter till det uttaget fungera korrekt. Om du får någon behandling alls, är det antingen en dålig anslutning på stiften, eller kretsen är död.

Tips & varningar

  • Stäng alltid av växeln brytaren ansluten till det uttaget innan du försöker reparera den. Panelen brytare med brytare till varje krets i huset, ligger vanligtvis i källaren eller garaget. Även om du test ingen ström från eluttaget, dra i breaker spaken till läge off. Alltid vara försiktig. På kanske andra sidan av det plast utlopp täcker 120 volt elektricitet söker efter ett ställe att gå.
  • Det är alltid bäst att ha en licensierad elektriker gör arbetet för dig. Elektriker förstår lokala regler som måste följas och de kan felsöka de flesta problem inom en kort tid. Eftersom den mitten till sent 80's alla elektriska sladdar 120v eller högre måste vara jordad enligt federal lag. Också, alla butiker "i fara" vatten att kontakta dem måste vara GFCI strömkrets. Så om du bor eller arbetar i en byggnad med två fronter butiker, måste de vara jordad eller uppgraderat omedelbart.