Hur man tejpa ett golv

Hur man tejpa ett golv

Tillämpa tejp till golv i laboratorier, varnar lager och andra arbetsmiljöer som utgör en säkerhetsrisk arbetstagare till farliga områden. Färgkodningen golvet tape möjlighet arbetstagare att identifiera specifika faror inklusive biologiska, snubbla faror, skada varningar, strålning eller gränser. American nationella Standards Institute (ANSI) utvecklat en enhetlig kod för golvet tape användning. Koden innehåller särskilda band storlek och placering. Tejpa ett golv för att varna arbetare av faror bidrar till att minska förekomsten av skada på arbetsplatsen. Arbetsgivarna följer direktiven om säkerhet tillhandahålls av Occupational Safety and Health Administration (OSHA) och i avsaknad av särskilda anvisningar, de följer ANSI förordningar.

Instruktioner

•Välj rätt färg golv bandet baserad på de riskfyllda förhållanden en anställd kan stöta på i arbetsmiljön. Röd anger fara, stop varningar och brandskyddsutrustning. Gul eller svart och gul randig beteckna försiktighetsåtgärder inklusive snubblar, faller och krossa faror.

•Wash golvet med en de smörjning tvättmedel att avlägsna fett och oljor som kan störa golvet tape vidhäftning. Låt golvet torka helt.

•Mark början och slutpunkt på golvet med krita. Sträcka en krita linje mellan de två punkterna och fäst linjen för att lämna en rak riktlinje. Avgör avståndet mellan tejpen och faran baserat på typen av risk med ANSI riktlinjer.

•Jämna kanten eller bandet med utgångspunkten för krita linje med den klibbiga sidan mot golvet. Rulla ihop bandet 12 till 18 inches i taget efter krita riktlinjen. Gäller inte tejp över krita; Håll bandet bredvid riktlinjen.

•RUB din hand över tejpen till att säkra den på golvet. Fortsätta att rulla ihop bandet och tryck det på golvet tills du når slutet av krita linje. Klippa bandet med en mattkniv när du når slutet av riktlinjen.

Tips & varningar

  • Ordet band har en super klibbig självhäftande sidan gör installation lätt att åstadkomma.