Hur man tejpa & avsluta gips

Om du remodeling ett rum eller hem eller bygga ett nytt hem, du kommer att behöva vet hur att tejpa och avsluta gips. Avslutad gips är inte komplicerat, och du behöver inte vara en professionell snickare lära sig grunderna. När du är bekväm med tejpning och efterbehandling gips, kommer du att kunna spara tid och pengar genom att hantera hem-förbättringsprojekt själv. Det finns ingen anledning att anställa en kostsam elektriker eller snickare när du kan renovera ditt egna hem till dina specifikationer.

Instruktioner

•Placera gemensamma förening på en 3 - eller 4-tums murslev och tillämpa längs gips lederna.

•Tryck på förstärkning bandet platta ovanpå våt gemensamma förening och släta ut med murslev. Sand det torkade gemensamt förening jämna på sandpapper. Fyll i spik och skruv gropar i hela väggen med gemensamma förening och släta ut med murslev.

•Använd fogmassa på insidan hörn. Armerad tejp viks och pressats till föreningen; Använd hand murslev tryck och släta ut bandet. Placera metall hörn pärlor på utvändiga hörn och knacka med en hammare för att sjunka tänderna i metall hörnen i gips. Täcka belägger med metall hörnen med gemensamma förening.

•Placera en täckfärg av fogmassa över tejpade lederna, inuti hörnen och utvändiga hörn. Sprid fogmassa 1 eller 2 inches bredare på varje sida av gemensamma med murslev. Sand gemensamt förening efter det har torkat, att göra en slät yta. Tillämpa en andra topplack över första topplack. Slipa med sandpapper när fogmassa har torkat.

•Använd en bred murslev att sprida finish pälsen över lederna. Fjäder ut fogmassa på varje sida av leden med murslev. Slipa med ett fint sandpapper så att hela väggen är smidig.