Hur man tar hand om utsidan skiffer plattor

Hur man tar hand om utsidan skiffer plattor

Skiffer används inomhus och utsidan som ytterväggar, golv, gångvägar och mycket mer. Används utomhus, skiffer plattor ger en naturlig look till ett utrymme och är extremt hållbara. Brickorna är dock också porös, så att vatten och fläckar i. För att förhindra detta, är det bäst att hålla plattorna ren med veckotidningen eller månatlig rengöringar, samt mer långsiktiga omsorg för att hålla dem varar så länge som möjligt.

Instruktioner

•Sweep skiffer plattor. Om de är på marken, sopa dem ofta för att ta bort smuts så att det inte slipa in i ytan, vilket gör det ser tråkigt.

•MOP plattor med varmt vatten för att hålla dem fria från eventuella fläckar. Ibland använda ett milt diskmedel när moppning. Använd en vattenslang för plattor på sidorna av ett hus, för att tvätta dem minst två gånger per år.

•Hållare på en skiffer plattor fogmassa över kaklet. Använd en pensel eller paint roller, beroende på om ytan är slät. Applicera tätningsmedel i lager, att låta varje pälsen torka i en timme innan nästa lager. Du minst tre skikt.

•Kontrollera stenen för uppsugningsförmåga årligen. Häll ett glas vatten på den för att se om det pärlor upp. Om vattnet absorberar in stenen inom en timme, är det dags att återigen tätningsmedel. Alltid ta av den gamla tätningsmedlet innan tandborstning på den nya. Använd en vattenbaserad strippa för vattenbaserad fogmassa och en lösningsmedelsbaserad strippa för syntetiska tätningsmedel. Pensla det på med en pensel och låt det sitta i tiden rekommenderas på förpackningen. Skrubba med en scrub pensel och mer strippa ta bort.