Hur man tar hand om plommonträd i höst

Hur man tar hand om plommonträd i höst

Ta hand om plommonträd på hösten inför vintern dvala och stark våren tillväxt. En höst care strategi tar bort källor på svamp, insekter och djur angrepp som kommer att skada trädet över vintern och infektera det under våren. Uppmärksamma tecken på specifika sjukdomar, och förbereda en sommar bevattning och befruktning strategi som kommer prime plommonträd för optimal våren tillväxt.

Instruktioner

•Skydda plommonträd från vintern skada när marken börjar frysa varje höst genom att säkerställa att vattning är klar i slutet av sommaren och början av hösten. Plommonträd måste börja säsongen vilande med tillräckligt fukt att ge starka och djupa rot tillväxt att överleva.

• Undvik att gödsla plommon trädet på hösten. Du kommer att skapa alltför stora tillväxt under hösten, och trädet kommer att vara svagare i sitt vilande vintern tillstånd om ny tillväxt är sporrade av gödselmedel. Mitten av sommaren är en bättre tid för den senaste befruktningen av året.

•Prune död, trasiga och ohälsosamt grenar i höst. Leta efter svamp problem som svart Knut, en svamp som skapar svarta utväxter på plommon trädets grenar. Skära grenar 4 till 6 inches från den infektera delen av grenen.

•Rengör alla blad och fallna frukt varje höst. Insekter och svampangrepp som körsbär blad plats (som påverkar plommonträd, alltför) kan överleva genom vintern, sedan infektera nya tillväxt under våren.

•Använd kalk svavel till plommonträd i höst efter sina löv avhopp om du ser tecken på "plommon fickor", en svamp som gör Plommonen expandera och faller av trädet. Använd 10 msk kalk svavel i 1 gallon vatten. Spraya hela trädet. Du kan spraya på våren, även när temperaturen är över frysning men innan bladen visas. Kalk svavel kommer att bränna bladen.

•Skydda stammen och omgivningen från gnagare skador över vintern med slåtter gräs alla nära trädet, tar bort attraktiva bostäder till gnagare att tillbringa vintern. Linda stammen med tråd eller plastnät att hindra djur från att gnaga på stammen. Ta bort dessa material på våren, så att trädet har frihet att växa.