Hur man tar hand om lackerad högtalare skåp

Lack är en typ av finish som kan vara mycket blank (Tänk på pianon). Vård för lackade högtalare skåp, därför betyder delvis att hålla denna glänsande utseende. Skåpen kräver lite underhåll--listan av saker du bör undvika att göra är längre än listan över saker du bör göra för att ta hand om dem. Med rätt skötsel kan du skydda din investering och hålla din högtalare skåp ser nästan lika fin som den dag du tog dem till ditt hem.

Instruktioner

•Placera högtalare skåp från rörliga objekt, till exempel gungstolar eller liggvagnar, som kan stöta mot dem. Lackerat ytskikt kan vara skadat av hårda föremål, vilket också innebär att bör du vidta försiktighetsåtgärder vid transport av dessa skåp. Använda bubbelplast eller skum för att skydda lacken från objekt som kanske bang mot skåpen under transport.

•Dammpåse lackerat högtalare skåp ofta med en mjuk trasa. Det finns ingen anledning att fukta en trasa med vatten, men om du gör det, Följ alltid omedelbart med en torr trasa så att fukt inte förblir på skåpen. Rjfinewood.com varnar mot att använda oljad eller behandlas dukar på dessa är klar

• Placera inte dricksglas eller andra objekt direkt på din högtalare skåp. Fukt från dessa poster kommer att lämna vatten ringar. Dessutom föreslår chamidafurniture.com att hålla eventuella lösningsmedel (inklusive alkohol) från lackade möbler, som lösningsmedel kommer att försämra finish. En bra tumregel är att placera aldrig objekt som innehåller vätska på din lackerad högtalare skåp.

•Håll skåp dammas och undvika placering av läckande artiklar på dem att hålla från att behöva tvätta dem. När du behöver rengöra skåp, fukta en trasa och placera en liten droppe av ett milt diskmedel på duken. Torka de områden som behöver rengöras och sedan följa med en fuktig trasa för att skölja bort rengöringsmedel rester. Torr skåp omedelbart med en mjuk handduk.