Hur man tar bort vatten flöde Limiter på en Grohe köksblandare

Vatten flöde limiters har byggts in kök kranar som ett sätt att spara vatten sedan mitten av 1990-talet. Dock om vattentrycket i ditt område är låg, kan du ta bort strypningen. Inlemmat i Grohe kök kranar är en del av strålsamlare ansluten till slutet av kran pip. Du kan ta bort vatten limiter i en Grohe köksblandare med ett gemensamt hushåll verktyg i ca 10 minuter.

Instruktioner

•Locate i slutet av kranen strålsamlare pip och märker där de ansluter. Strålsamlare är en rund ände skruvar på kranen pipen, som innehåller en skärm som leder vatten nedåt i vasken.

•Wrap flera lager av målartejp runt luftaren att skydda finish från tången under dess avlägsnande. Den målartejp bort lätt utan att lämna lim eller rester.

•Grab strålsamlare mellan käftarna på ett par slip-gemensamma tång och vrid den moturs tills den är lös nog ta bort helt för hand. Se till att du endast ta strålsamlare och inte slutet av pipen.

•Disassemble luftaren på disken och ta bort de små plast skivan med hål i den. Detta är vatten limiter. Montera de övriga delarna av strålsamlare och installera om det på slutet av kran pip.