Hur man täcker en Bar på bäddsoffa så det är mer bekväm

Hur man täcker en Bar på bäddsoffa så det är mer bekväm

Bäddsoffor är inte känd för sin bekvämlighet, främst tack vare stöd baren som körs under den bäddsoffa madrass. Baren är nödvändigt att stabilisera säng och madrass, kan det förstöra en god natts sömn. Innan gästerna sova på sängen, testa hur påträngande baren är och avhjälpa problemet genom att på lämpligt sätt täcka baren så det inte gräva igenom madrassen.

Instruktioner

•Känn ut bäddsoffan innan du köper den. Om madrassen är mycket tunt och baren kan kännas när man ligger, överväga att uppgradera bäddsoffa madrass, om möjligt. Uppgraderingen kommer att ge dig en tjockare madrass så bar är mer än väl täckt.

•Buy en bäddsoffa madrass pad om du fastnar med bäddsoffa madrassen som medföljer i soffan. Mät din befintliga bäddsoffa madrass och köpa en bäddmadrass som är rätt storlek för att passa väl över bäddsoffa madrass. Köpa bäddmadrass speciellt framtagen för bäddsoffor så att extra stoppning ligger på baren som stöder madrassen.

•Sätt pad ovanpå befintlig madrass som du skulle ett påslakan. Använd gummiband i varje hörn av pad för att säkra det på bäddsoffa madrass.

•Placera en deflateras luftmadrass ovanpå bäddsoffa madrass. Kontrollera att luftmadrass är samma storlek eller bara mindre än bäddsoffa madrass. Luftmadrass kan användas för att täcka baren tillsammans med en bäddmadrass eller användas i stället för det.

•Inflate luftmadrass med en elektrisk pump. Detta bör ta bara några minuter. Luftmadrass bör ge tillräckligt utrymme mellan sovande och madrass bar att säkerställa baren inte kommer att märkas.

Bäddsoffa tillverkare gör också luftmadrasser som är redan kopplade till ringlar madrassen för enkel förvaring. Helt enkelt blåsa upp luft säng när det behövs så att den täcker baren med en kudde av luft, och tömma när du in sängen.

Tips & varningar

  • Gå till Möbelbutiker och/eller säng och madrass butiker för att hitta bäddmadrasser speciellt framtagen för bäddsoffor. Köp det bästa du har råd att säkerställa pad varar en lång tid.