Hur man styr Outlet med väggen Switch Diagram

Hur man styr Outlet med väggen Switch Diagram

I vissa hem har sovrum och vardagsrum inte ett ljus i taket. Du kan installera ett växlade kärl att koppla in en lampa på sängen stå eller end tabell. En kabel från uttaget ansluts till switchen och växeln kontrollerar befogenhet att kärlet. Växeln ligger oftast vid ingången av rummet; en ansluten till växlade kärlet lampan tänds när växeln skjuts.

Instruktioner

•Köra en 14/2 icke-metalliska mantlad elkabel från rutan kärl till switchbox och kör en annan 14/2 icke-metalliska mantlade elektrisk kabel från rutan switch till en strömkälla, som rutan huvudpanelen eller ett närliggande kärl.

•Ta bort Plastbeläggningen av kablarna i växeln för att exponera kablarna inuti med en mattkniv. Band 1/4 tum av isoleringen av svarta och vita kablarna med hjälp av tråd strippor.

•Dra ändarna på de två vita trådar ihop och vrida en tråd mutter på slutet av de vita kablarna, med tång. Skjut de vita kablarna på baksidan av lådan. Twist oisolerad marken trådarna tillsammans med en 6-tums bit oisolerad tråd, kallas en "pigtail", och vrida en tråd mutter på slutet.

•Hook marken pigtail till gröna marken skruv på enkelpolig strömbrytare och dra åt skruven. Koppla de svarta kablarna till mässing skruvarna på växeln; antingen tråd kan gå på antingen skruv. Tryck trådarna tillbaka till rutan och skruva växeln till rutan. Placera växeln plattan över i kärl och elektriska fält. Placera skruvarna som anges med växeln plattan, i de två hålen och dra åt skruvarna, med en skruvmejsel.

•Ta bort Plastbeläggningen och band i ändarna av kabeln i kärlet rutan, som du gjorde i rutan switch. Koppla en jordledning till gröna marken skruven och dra åt skruven. Krok vit tråd på silver skruven och den svarta kabeln till mässing skruven. Skruva kärlet till rutan och installera ett kärl plattan över rutan kärl.

•Starta strömmen till huvudsakliga breaker huvudpanelen i rutan ligger på toppen av de viktigaste buss bar framför allt av de andra brytare. Ta bort locket till rutan huvudpanelen.

•Tryck en runda skär ut i sidan av rutan panelen kallas en "knockout". Skruva fast en kabel-kontakt i knockout, tryck den 14/2 icke-metalliska mantlade elektrisk kabeln genom tråd kopplingen och dra åt skruvarna på kontakten att säkra kabeln inuti rutan panel.

•Ta bort Plastbeläggningen av kabel och remsa 1/4 tum från ändarna av vit och svart tråd, med hjälp av tråd strippor. Skruva fast en jordledning till marken buss, beläget bredvid den främsta bussen med alla andra kablar marken. Skruva den vita kabeln till den neutrala bussen, med alla de andra vita kablarna. Tryck till 14-amp enkelpolig brytaren i baren främsta buss. Koppla den svarta kabeln till skruven på brytaren.

•Skruva omslaget till panelen rutan tillbaka till rutan panel och slå på den huvudsakliga breaker. Aktivera nya brytaren. Testa kärlet med kärl testare.

Tips & varningar

  • Kontrollera lokala och nationella elektriska kod (NEC) koder före installationen.
  • För att förhindra elstötar skador och elektriska bränder, alltid se till att skruvarna på switchen, kärl och insidan rutan panel är tight.
  • Växel eller kärl plattan kommer att spricka, om för mycket tryck appliceras samtidigt dra åt skruvarna.
  • Alltid slå av strömmen i rutan huvudpanelen innan du arbetar med el.