Hur man stoppar yta Rust

Hur man stoppar yta Rust

Rost kan utvecklas på metallytor som bilar, friluftsutrustning, hushållsapparater, silverföremål och rör. När ren metall utsätts för luft och vatten, kommer rost snart utveckla. Det är viktigt att ta bort rost och förhindra mer rost från att utvecklas. Små områden av ytan rost bör behandlas omgående för att förhindra oåterkalleliga skador på metallen. Tillämpa en rostskyddande primer till metal kommer att stoppa ytterligare yta rost från att utvecklas.

Instruktioner

•RUB sandpapper över de rostiga områdena att skrapa bort befintliga rust flakes. Sandning kommer prime metallytan för rostskyddande primer.

•Dampen en trasa med sprit, och sedan gnugga trasan över metallen att ta bort all smuts, fett och smuts. Låt metallen som grundligt torr.

•Coat i metall yta med en rostskyddande primer. Använd en pensel för att applicera två lager rostskyddande grundfärg enligt tillverkarens instruktioner. Rostskyddande primer stoppar ytterligare rost och förbereda metall för färg.

•Tillåt rostskyddande primer torka enligt tillverkarens instruktioner. Med hjälp av en pensel, måla metallytan en rust-prevention. Följ tillverkarens anvisningar på hur många rockar om du vill använda och hur lång tid att låta färgen torka.

Tips & varningar

  • Du kan använda en stålborste i stället för sandpapper.