Hur man stoppar mögeltillväxt i våta källare

Hur man stoppar mögeltillväxt i våta källare

Jag har tacklat mögel problem i våta källare och provat en massa olika sätt att lösa problemet. Jag har stött på ganska dåligt mögelskador som krävs för mig att ta bort gips och även riva ut dubbar och ersätta dem. Mina erfarenheter har fick mig att upptäcka att du kan ta itu med och slå mögel frågor i ditt eget hem källaren utan användning av professionella tjänster. Våta källare är ingenting annat än dåliga nyheter när det gäller att mögeltillväxt. Stående vatten i en källare och konstant läckor är idealiska för att främja tillväxt och att hjälpa spridningen av mögel i hela huset. Mögel sanering kan vara en ganska utmanande projekt och vanligtvis innebär mycket frätande kemikalier som kan göra dig sjuk. Som husägare och hyra egendom ägare, en av bästa sätt har jag funnit att döda mögel och förhindra mögeltillväxt i en fuktig källare är torka källaren och reparera orsaken till vatten insamling, sedan använda en mögel sanering teknik som kallas fördunkla. Imma är en teknik som använder miljövänliga produkter för att döda mögel och förhindra dess spridning. Användningen av dessa säkra produkter minskar dina chanser att bli sjuk, bara angriper mögel, och garanterar en resolution på dina mögel problem. Här är hur du gör den.

Instruktioner

•Like jag sade i inledningen av denna artikel, typiska mögel sanering ansträngningar i en våt källare innebär användning av frätande kemikalier som blekmedel och mycket starka rengöringsmedel att döda och rengöra mögel. Dessa kemikalier irriterar näsa, hals, ögon och hud - och är mycket obehagligt att arbeta med. Du har förmodligen även använt dem tidigare att försöka lösa din mögelproblem. Typiska mögel sanering kan också vara mycket dyra när du använder professionella tjänster. Mögel är en mycket allvarlig fråga och kan orsaka många hälsoproblem till invånare i hem med mögliga våta källare villkor. Du kan inte se en massa mögel i källaren eller du kanske bara luktar en unken lukt i källaren - men du måste vidta främjande av mögeltillväxt i en våt källare som ett mycket allvarligt problem som kan orsaka ytterligare hälsotillstånd och skada på egendom. Om du har synligt mögeltillväxt och vatten i källaren, då ska du följa stegen nedan omedelbart.

•Den vanligaste orsaken till mögeltillväxt och spridning i en källare är vatten. Vatten kan komma in i en källare på många sätt och en gång i källaren främjar en fuktig, kall, fuktig villkora för mögel att trivas i. Det första du behöver göra är att hitta orsaken till vatten och fukt i källaren. När du försöker hitta orsaken till vatten insamling och ackumulering i källaren är dessa de vanligaste saker att titta efter:1) VVS/rör/avlopp behöver reparation2) kondens uppbyggd3) vatten avrinning komma in i källaren4) högt grundvatten sipprar in källaren

•När du hitta orsaken till vattenproblem som, pumpa vatten ur källaren med hjälp av en tunga 1/6 HP bärbara verktyg pump. Du vill få en pump som kan vara nedsänkt och har en trädgårdsslang bifogad fil som du kan köra ut en källare fönstret för lätt vatten ansvarsfrihet. Home Depot säljer dessa pumpar. Jag använder denna typ av pump för att hjälpa mig bli av med vatten under översvämningar problem i min källare.

•När du har blivit av med större delen av vattnet, få en air mover eller matta fläkt och köra den i källaren att bli av med resten av de stående vattensamlingar. Du kommer också att använda en mopp och hink och suga upp vattenpölar som är kvar för att förbättra effektiviteten i luften Movern.

•Du vill också köpa en luftfuktare och placera den i källaren och hålla den igång för att dra fukten ur luften i källaren. Du måste köra en slang från samling hinken på luftfuktaren till storma du avloppet så att det ständigt kan köra och dränera. Vara säker på att få en luftfuktare som kommer att pågå en lång tid eftersom du kommer att behöva fortsätta använda denna luftfuktare för att hålla vatten fukt hanterbar. Du vill behålla fukt i källaren mindre än 55%.

•När du har pumpat ut vatten, torka din källare med en luft mover, och har en avfuktare igång - fastställa eller reparera de frågor som orsakar vattnet för att samla in i källaren. Om vattnet orsakas av något av de 4 som nämns i steg 2, kan reparationer göras att stoppa vatten från att komma in din källare utifrån vilken typ av villkor som du har. När reparationer har gjorts, kan du arbeta på att bli av med mögel för gott!

•Att bli av mögel i källaren våt, jag rekommenderar att du använder en Borat blekmedel lösning/klor blekmedel lösning blandas med lite tvättmedel och du spraya den på mögel med en hushåll sprayflaska. Bära en respirator innan arbetar nära mögel att skydda dig från eventuella mögelsporer. Det har varit EPA tester som visar att blekmedel ensam inte döda mögel, så använd diskmedel blandat i också. Att denna lösning att arbeta på att döda mögel under nästa vecka. Medan du väntar, gör en sökning på nätet för en produkt som kallas MoldZyme och köpa den i koncentrerad form. Vi kommer att använda en del för att dimma hela huset i nästa steg.

•Den anledningen jag rekommenderar att du använder den produkt som kallas MoldZyme är det är en enzymatisk mögel sanering produkt som bokstavligen kommer att äta mögel och smälta den. Enzymet i produkten är naturligt och inte skadar människor eller orsaka allergiska reaktioner. Vi måste använda en dimmig till i princip dimma enzymet i hela hemmet och alla områden som drabbas av mögel att säkerställa full täckning av området. Du kanske har inte hört detta eftersom det är ett relativt nytt sätt att bli av med mögel, och det finns inte många företag där ute som gör den. Jag personligen känner till ett företag som heter Guardian konservering som använder en speciell enzym för att döda mögel, men det tjänster är inte allmänt tillgängliga. Besök deras webbplats och Läs om hur de gör det för att få en bättre idé hur man gör det själv!

•När du har köpt och fått MoldZyme produkten, gå till Home Depot och hyra en dimmig. Home Depot hyr foggers till mögel sanering med en produkt som kallas Croncrobium. Vi kommer att använda detta i ett senare steg, men vi vill först dimma hela området i vår källare med MoldZyme. Blanda den koncentrerade MoldZyme i dimmig enligt anvisningarna.

•Följ instruktionerna som kommer med dimmig och dimma hela källaren med MoldZyme start i de områden som är hårdast drabbade först. Jag rekommenderar att du dimma varje rum i ditt hus samt att se till att du dödar alla mögelsporer som kan sprida sig. Även om du inte kan lukta mögel - dimma rummet! Sedan dimma din VVS-system genom att ta bort åtkomst paneler och register och få dimma direkt i din kanal arbete. Du kommer att behöva flytta era möbler när imma ditt rum för att se till att du får full täckning.

•När du är klar med imma ditt rum med MoldZyme, tillåter detta att göra vad det har att göra för minst en vecka. Detta ger enzymer tid att smälta och döda mögel som växer i ditt hem. Du kan behöva gå igenom och dimma källaren och rum en andra gång att verkligen få bort alla av mögel.

•När en vecka har gått, eller efter andra programmet av MoldZyme, gå tillbaka till Home Depot och åter hyra dimmig. Nu kommer vi vill dimma hela huset igen med den Concrobium produkten som du kan köpa från Home Depot. Concrobium är ett svampdödande skyddsfilm beläggning som tillämpas på områden där det finns milda mögeltillväxt och också tillämpas på områden som du inte vill att mögeltillväxt. Denna produkt innehåller bokstavligen en tydlig film som torkar över mögel och krossar det och dödar mögel. Det kommer också döda MoldZyme genom att fånga det så det är därför man ska låta denna produkt för att göra sitt jobb först innan döda den med det Concrobium lagret.

•Fog din hel källare med Croncobium produkten nu och låta det torka enligt anvisningarna.

• Håll en luftfuktare kör i källaren och även installera en fuktighet för att kontrollera halterna av fukt i källaren. Hålla den över 55% luftfuktighet så att mögel inte kommer har rätt förutsättningar att återföds ständigt. Kontrollera också din källare vatten reparationer regelbundet för att se till att du inte får någon mer vatten i källaren.