Hur man stoppar chocker från statisk elektricitet

Hur man stoppar chocker från statisk elektricitet

Få en oväntad chock från statisk elektricitet är en obehaglig upplevelse. Uppbyggnaden av en elektrostatisk laddning skapar den chock som du får när du vidrör något, som frigör statisk elektricitet. I allmänhet dessa elektriska laddningar är inte farliga, men de kan vara en olägenhet. Att veta hur man kan förhindra elektrostatiska stötar gör livet lite mer bekväma och några mindre ändringar till dina kläder eller livsstil håller dig säker från dessa oväntade chocker.

Instruktioner

•RUB torktumlare ark på kläderna om du märker att de klamrar sig fast vid dig, eller om du upplever ett överflöd av statiska stötar när man vandrar. Anti-statisk spray minskar statisk när sprutas på dina kläder, mattor och möbler.

•Lägg till fuktighet i luften med en luftfuktare. Om du inte har en luftfuktare händig, koka vatten på din spis eller kör mycket varmt vatten i duschen för att lägga till vatten i luften. Fukten minskar torra förhållanden i luften som bidrar till produktion av statisk elektricitet.

•Välj bomullskläder eller kläder gjorda med naturliga fibrer att minska elektrostatiska stötar. Gnuggbilden av syntetiska fibrer skapar mer statiska energi än en naturlig.

•Håll metall i handen, eller touch metall mot metall, att fullgöra elektriskt bygga upp och hålla från att bli chockad. Din bilnyckel eller ditt hus nyckel Slutför lätt processen.