Hur man stoppar brandlarm i ett hus

Hur man stoppar brandlarm i ett hus

Ett brandlarm---även känd som en brandvarnare---syftar till ett horn eller siren ljud när den upptäcker närvaro av rök. Dåligt fungerande brandvarnare kommer att låta sina horn eller siren intermittent eller kontinuerligt. Detta är mer än bara ett irritationsmoment och en huvudvärk i vardande, som gör ditt hem sårbara för en verklig situation där rökdetektion kan behövas. Stoppa brandlarm från att fortsätta att göra ljud med hjälp av ett antal steg som kommer att förändra alarmets drift staten.

Instruktioner

•Trip brytare vid säkringsskåpet att avbryta elkraft till rummet där brandlarmet AC-powered ligger. Fastprogrammerade brandvarnare som drivs helt av elledningar i huset kommer nu kunna dess horn eller siren ljud.

•Placera en stege vid väggen där brandlarmet är monterad eller under det tak där brandlarmet är monterad. Skaka en kan elektriska smörjfett spray i fem sekunder. Spraya "Test/Reset"-knappen på sidan av larmet så att vätskan tränger in och unsticks knappen. Tryck på knappen och släpp den. Upprepa detta steg en annan två gånger. Tryck på knappen en gång och håll den i fem sekunder. Släpp knappen för att återställa larmet. Horn eller siren stoppar klingande efter några sekunder har gått.

•Dra omslaget av brandlarmet. Ta bort batteriet från batterifacket. Troligen batteriet har körts låg på makt och har orsakat den horn eller siren ljud. Placera en tunga batteriet i batterifacket. Genom att vrida locket på igen. Tryck och håll i "Test/Reset"-knappen i tre sekunder. Släpp knappen och täcker öronen horn eller siren ljud i några sekunder. Brandlarmet kommer nu att vara tysta och kommer att fungera normalt en gång.