Hur man startar upp en badtunna med klor

Hur man startar upp en badtunna med klor

Badtunnor är en liten och ibland bärbara sätt att dra nytta av massage med uppvärmda vattnet bonus. Men som med någon kropp av vatten som används för simmare, bakterier och kroppen avfall måste hållas ur vattnet. För att eliminera förorenar i badtunna vatten och börjar bubbelpoolen för sommarsäsongen, kemisk behandling utförs. En av de vanligaste behandlingarna används för att sanera badtunna vatten är en klor behandling. Klor behandlingar kommer i flytande och tablett former.

Instruktioner

•Fyll i badtunnan med vatten. Kontrollera vattennivån ovan alla returrader i badtunnan. Typiska vattennivån är några inches under toppen av badtunnan.

•Förbered klor behandling. Om du använder klortabletter, lokalisera den badtunna klor dispenser. Placera klortabletter direkt i behållaren eller i badtunnan filter korg, om ingen konventionell dispenser är närvarande. Om du använder klor flytande, häll ett belopp lika med den rekommenderade dosen på vätskans förpackning direkt i vattnet.

•Vrid din badtunna på och låta vattnet att cirkulera. Borsta upp någon oupplösta klor från botten av badtunnan att införliva den grundligt med vatten.

Tips & varningar

  • Om behandling av större bubbelbad med flytande klor, aktivera bubbelpoolen innan behandling.
  • Häll flytande klor i vattnet nära badkarets jets så det sprids i hela vattnet.
  • Blanda aldrig kemikalier pool och spa. Läs alltid på produktens förpackning när du försöker behandla en vattenförekomst med mer än en kemikalie.