Hur man startar om Cement

Byggstart av en betongplatta med ordentliga förberedelser av arbetsplatsen och byggandet av former. Båda stegen är avgörande för en jämn och långvarig konkret produkt. I vissa situationer kan en gör-det-självare utföra del av planering och förberedelse arbetet som startar det konkreta projektet medan den faktiska betong konstruktionen professionella byggare.

Instruktioner

•Excavate stycketorv och eventuella nödvändiga matjord från projektwebbplatsen. Det organiska materialet i stycketorv sönderfaller om lämnade under betongen, lämnar håligheter som kan orsaka sprickor. Gräver tillräckligt matjord för att tillåta en grus undergrund under den planerade betongen.

•Pack grus med hjälp av en vibrerande platta tamper. Verktyget, ofta tillgänglig från hyra avsättningsmöjligheter, använder en gasmotor för att vibrera en tungmetall platta, stampande grussängen.

•Build bildar ut ur dimensionell virke. Använda 2-gånger-4 tums brädor för 4-tums tjocka betongplattor eller bredare brädor för tjockare plattor. Placera formuläret styrelserna i ytterkanten av planerade betongplattan. Driva stakes till marken runt utsidan av form.

•Level formulären med hjälp av en 4-fots snickare nivå. Fäst form styrelser att insatserna med spikar drivs genom insatsen i form styrelsen. Kontrollera punkten av nageln inte omfattar genom form styrelsen in i området där betongen kommer att placeras eller hälls.

Tips & varningar

  • Avskurna insatserna på samma nivå som toppen av formulären. Detta gör en avdragare, en rak bräda drog över formuläret till nivå betong, flyttas utan inblandning med insatserna.
  • Om du planerar en hemmafixare betongen Häll, kontrollera att du har tillräckligt med hjälp. Planera på minst två arbetstagare för små projekt av upp till 2 kubik gårdar med en annan hjälpare för varje ytterligare gård. Kontrollera att du har tillräckligt verktyg, inklusive spadar och mursleven för projektet.
  • Området där betongen kommer att läggas eller hälls bör vara våt men gratis stående vatten på tiden av Häll.