Hur man startar en snöslunga med start vätska

Hur man startar en snöslunga med start vätska

Eftersom snöslungor kan endast krävs när temperaturen sjunker tillräckligt för att det snö utanför, deras motorer är ofta känsliga för start problem till följd av kylan. Lyckligtvis var tändvätska för att hjälpa starta upp en snöslunga även i iskalla temperaturer. Med en start vätska spray hjälper start små motorer snabbt och smidigt att minska påfrestningen på batteriet och bär på motorns cylinder. Dessa flytande sprayer kan användas på både diesel-och gasmotorer. Start vätskor innehåller både eter och petroleum destillat.

Instruktioner

•Håll canen av starter vätska spray i upprätt läge och peka spridarmunstycket i den snöslungan Luftinloppssventilen. En av fördelarna med att använda en börjar vätska är att du inte behöver ta isär motorn för att använda den. Spraya ner lösningen i motorns Luftinloppssventilen är tillräckligt för att hjälpa FN-frysa motorn tillfälligt för att få det igång.

•Spray börjar vätska direkt i Intagventilen i några sekunder. Tryck och håll spridarmunstycket räkna till 3 att säkerställa att lösningen sprutas ner i maskinens motor.

•Aktivera snöslungan startar den. När sprayen har sprutats in i Luftinloppssventilen, bör snöslungan starta upp utan några ytterligare problem. Om det fortfarande inte startar, stänga av och spraya mer spray i luftaintagsystemet. Start vätskor hjälper Tina upp motorn så att den kan starta. När motorn har startat, är värmen från motorn igång tillräckligt för att hålla den igång.

Tips & varningar

  • Från vätska innehåller potentiellt skadliga kemikalier. Spraya alltid innehållet från ditt ansikte och ögon och skölj bör omedelbart din hud eller ögon kommer i kontakt med kemikalien. Eftersom start vätskor kommer i form av en Aerosolspray, hålla kan nära värmekällor att förhindra att kan explodera.