Hur man startar en landskapsdesign konsultverksamhet

Hur man startar en landskapsdesign konsultverksamhet

Starta en landskapsdesign konsultverksamhet kan vara en lönsam och givande strävan. Som ett landskap design konsult, kommer du inte att göra faktiska arbete av installera formgivningen. i stället kommer du att rådgivare. I grund och botten du träffa klienter, hjälpa dem att slutföra sina mönster och hitta entreprenörer som kommer att slutföra installationen. Seriös planering och förutseende bör gå in i denna typ av starta företag. Lära sig grunderna nu kommer att få dig på den långa vägen mot att upprätta din landskapsdesign konsultverksamhet.

Instruktioner

Hur man startar en landskapsdesign konsultverksamhet

•Establish ett område av koncentrationen inom breda landskap design consulting. Områden är: parker och rekreation, transport (flygplatser, vägar, vattendrag), hälso-och sjukvårdsinrättningar, school campus, industriella eller kommersiella platser och bostäder underavdelningar. Besluta vilka av dessa områden som lockar dig mest och skräddarsy din konsultverksamhet till segment i fältet.

•Skriv din affärsplan. Tillgång till och följa den standard affärsplan designen hittar du online eller på ditt lokala bibliotek. Skriva det på ett sätt som kommer att locka investerare, om eller när de någonsin behövs. Inkludera demografisk information som visar din förståelse för din måltavlan marknadsföra(). Visa hur du planerar att konvertera det affärskunskap till företagets framgång.

•Legally registrera ditt företag i länet där det kommer att placeras. Fråga om alla de rättsliga kraven för sådan företagande och tillfredsställa dem innan den öppnar. Stater har olika krav och län inom varje medlemsstat kommer att ha olika rättsliga normer.

•Recruit din entreprenörer. Leta reda på de mest erfarna och välkända entreprenörerna i ditt område. Inkludera även de mindre kända, mer ivrig installatörer som, precis som ni försöker få etablerade. Be att få se minst två eller tre avslutade projekt från varje installerat innan du hyra dem. Få direkt feedback från sina kunder om hur de behandlades. Be varje kund att rangordna den installerat enligt kriterierna som är viktigast för dig och ditt företagsframgång.

•Höj och diversifiera din konsulttjänster. Införliva i din tjänster kritik av kunder nuvarande landskapet mönster. Erbjuder nyinstallation checkups. Planera och undervisa trädgårdsodling klasser om plantering, underhåll och smutsa typer. Erbjuder gratis tips och vägledning till alla de med mindre än "gröna fingrar". Meddela och ge till offentliga gratis landskap design seminarier. Etablera dig själv som bosatt expert inom ditt område av koncentration.

Tips & varningar

  • Vara flexibel med din design, och hedra era klienters önskemål med lämpliga varningar om inkompatibla växter, jord problem och väder frågor.
  • Använd nya klienter för att bygga företagets rykte genom att se till att de är nöjda med din design.
  • Vara närvarande vid din installationer, men vistelse ur vägen, om inte du behövs.