Hur man startar en hemmagjord Hydroponics System

Hydrokultur är ett effektivt sätt att odla grönsaker att det gynnade framställningsmetoden växthusgaser i vetenskapliga stationer i Antarktis. Eftersom hydroponics innehåller alla näringsämnen för en växt rätt när växten behöver dem, ger den växande metoden större grönsaker växter som producerar mer riklig grönsaker. Hydrokultur är en metod som NASA planerar att använda för att producera grönsaker för astronauter och upptäcktsresande i rymdstationer och kolonier i framtiden. Medan hydroponics kan tyckas ganska komplexa, kan du lätt växa din egen växter hydroponically hemma med några husgeråd.

Instruktioner

•Täcka utsidan av en fisk akvarium med aluminiumfolie. Aluminiumfolie hjälper till att blockera ljuset från att nå rötterna av växter som odlas hydroponically och kommer att skydda dem från skadliga UV-strålar.

•Kapa ett ark av polystyren att passa innermåtten på en fisk tank.

•Placera fyra plast 4-tum-diameter växt behållare upprätt på toppen av Styrofoam ark. Dra runt bottnar i behållare med en markör.

•Vrid behållarna över och centrerar dem över spårade cirklar. Rita runt toppen av containrarna med en markör.

•Kapa cirklar i Styrofoam vid en punkt halvvägs mellan den inre och yttre ringar som du har ritat.

•Placera en akvarium bubbelflaskan på botten av akvariet. Fyll akvariet till toppen med förblandade flytande hydroponiska näringsämnen. Placera Styrofoam ark ovanpå den flytande lösningen. Bladet kommer att sväva över lösningen. Anslut bubbelflaskan till ett akvarium pump med plaströr och aktivera pumpen för att syresätta näringslösning.

•Fyll varje av de fyra planteringsjord behållarna med perlit. Placera sedan varje behållare i hålen skär för dem i ark av polystyren. Containrarna kommer att sjunka halvvägs i Styrofoam och perlit kommer veken upp näringslösning.

•Hollow ut en plantering ficka i perlit i varje planteringsjord behållare. Skölj jord från rötterna av anläggningen transplantationer och placera varje transplantation i perlit. Täcka rötterna med perlit. Rötterna kommer att absorbera näringsämnen från perlit och kommer att så småningom växa ut ur botten av behållare och trail till näringslösning.

• Fyll akvariet med vatten när det näringsämne lösningen tömmer halvvägs. Efter andra gången lösningen tömmer halvvägs, ersätta lösningen. Vattna dina krukväxter med den gamla lösningen.