Hur man sparar ett hus från rivning

Hur man sparar ett hus från rivning

Husen är ibland planerade för rivning av en kommunfullmäktige eftersom de utgör ett hot mot hälsa och säkerhet av community-medlemmar. Strukturella rivningar är avsedda att skydda dig och dina grannar, men några hus som fördöms kan faktiskt räddas från rivning. Om huset i fråga är ett gammalt hus, kanske du kan ha det som en historisk plats, som kan öka dina chanser att rädda huset. Många samhällen har historiska samhällen som strävar efter att bevara historien i området genom att skydda historiska platser och byggnader.

Instruktioner

•Repair de problem som kommunfullmäktige har identifierats som säkerhetsrisker, inklusive strukturella, el och VVS problem. I många fall lokala kommunfullmäktige kommer att fördöma hus men du skulle kunna spara dem genom fastställande av problem.

•Hire din lokala byggnad inspektör att undersöka de reparationer som du har gjort och godkänna dem för säker boning.

•Forskning historien av huset för att etablera det som en historisk plats. Du skulle kunna hitta information inne i huset, på det lokala biblioteket eller via din historiskt samhälle.

• Få din lokala historiska samhället deltar i era ansträngningar att rädda hus. Om det anses vara en historisk plats, kan historiska samhället hjälpa dig att bevara huset och rädda den från rivning.

•Skriv en namninsamling för att rädda hus och få den signerad av så många medlemmar som möjligt. Det kan hjälpa för att ha lokala politiker få bakom din ansökan eftersom de har en stor närvaro i din kommun.

•Establish en plan för användning av byggnaden om det sparas. Du kommer att göra ett bättre fall om huset kan sättas för att använda, till exempel användning som ett centrum som erbjuder en tjänst till gemenskapen.

•Submit din framställning och förslag till din lokala kommunfullmäktige att försöka ändra sig om rivning. Vara beredd att lista skäl för att rädda huset och förklara alla ändringar du har gjort att göra huset säkert.

Tips & varningar

  • Arbeta med en professionell entreprenör att säkerställa reparationer görs korrekt och kommer att godkännas av staden inspektören.