Hur man söker vattenskada i ett hus

Hur man söker vattenskada i ett hus

Vattenskador kan indikera stora problem med en husets foundation, rör eller senaste underhåll. Om ofta tyder på ett allvarligt problem med strukturera av byggnaden och kan fungera som ett rött ljus till potentiella köpare. Om du köper eller säljer ett hem, måste vara säker att du har åtgärdat alla skyltar och källor av vattenskador innan du går vidare. I denna artikel, kommer att vi diskutera hur man söker vattenskada i ett hus.

Instruktioner

Hur man söker vattenskada i ett hus

•Kontrollera alla rör, kranar, tätningar och beslag. Leta efter droppande rör, pooler av fukt under handfat och fuktig luktar under skåp. Alla dessa saker pekar ett vatten skador problem. Även om de inte är för närvarande en stor sak du måste få dem fast innan de förstöra skåp eller golv.

•Look under handfat och bakom tvättmaskiner för sprött slangar. Slangar som är spruckna eller längre flexibla är mer benägna att läcka eller paus, skapar stor oreda.

•Kontrollera översvämningar på kylskåpet och luftkonditioneringen. Om dessa behållare verkar ha stående vatten eller inte dränera ordentligt, bör de representerar en vatten skada risk och repareras eller ersättas.

•Climb upp på taket. Om du märker hål, missfärgning av bältros eller takmaterial eller upptäcka "mjuka fläckar" i taket medan du går runt på det, är detta en tydlig indikation på vattenskador. Du kommer att behöva undersöka på vinden bör du hitta något av dessa tecken.

•Look noga för tecken på missfärgning. Mörka fläckar på väggar, tak, mattor eller trägolv kan tyda på en långsam-läcka problem. Även om området inte är för närvarande fuktig, vittnar missfärgning om ett kroniskt problem som kunde återvända med en kraftig storm.

•Kontrollera ut rännor.

Tips & varningar

  • Inte klättra på tak utan rätt utrustning och erfarenhet. Du kanske vill anlita en professionell takläggare hjälper dig med detta steg.