Hur man skruva loss en glödlampa

Hur man skruva loss en glödlampa

Att skruva i en glödlampa är generellt en mycket enkel uppgift: ta lampan, och vrid den moturs för att skruva loss. Vissa omständigheter kan dock göra att skruva en svårare glödlampa. Till exempel kan glödlampan ha fastnat i uttaget, trasig eller i ett område som inte är lätt att nå. Dessa situationer kräver extra ansträngning att skruva glödlampan.

Instruktioner

•Skruva ur en trasig glödlampa med en rå potatis eller tvål. Koppla ur den lampa lampa, eller stänger av strömmen till glödlampan i rutan brytare eller säkringsdosan. Bära tunga handskar för att skydda händerna från glaskross. Tryck på potatis eller tvål fast i glödlampa uttag. Detta kommer att ge ett handtag för dig att greppa basen på lampan. Vrid långsamt potatis eller tvål till vänster för att lossa glödlampan.

•Skruva ur en glödlampa som har fastnat med en mjuk handduk, handske eller silikon Grytlapp. Börja med att stänga av strömmen till glödlampan och garantera att glödlampan är cool. Använd en mjuk handduk, handske eller silikon Grytlapp för att greppa lampan. Som hjälper till att förhindra att handen glider och kan du få ett fast grepp på lampan så att du kan skruva loss den.

•Skruva ur en glödlampa på högt i tak med en glödlampa växlaren förlängning verktyg. Light bulb växlare görs i en mängd olika alternativ. De finns med sugkoppar, stift och specifika verktyg för trasiga lampor. De är utformade för att passa många stilar av lökar. Varje verktyg är kopplad till en stolpe som hjälper dig att nå hög glödlampor.