Hur man skär en PVC toalett fläns

PVC-baserade toalett flänsar är ett alternativ till järn flänsar, normalt återfinns i äldre hus. PVC är ett gemensamt val för moderna homebuilders, eftersom plasten är tålig, inte bär lätt och är motståndskraftig mot rost. Flänsar är direkt anslutning mellan toaletten och kloakledningen. Om du vill ersätta en befintlig fläns med en PVC fläns, är skära röret rakt absolut nödvändigt att få toaletten till linje med golvet ordentligt.

Instruktioner

•Shut av ventilen leder till toalett och spola bort den tanken och skål med stående vatten. Unbolt anläggning bultarna på golvet och dra toaletten från dess utrymme; kan du några handdukar på golvet för att suga upp överflödigt vatten. Skjut på toaletten ur vägen att få tillgång till den gamla flänsen. Skala tätningsmedlet bort, dra flänsen upp från golvet, såg den bifogade filen till de gamla flänsen och ignorera.

•Measure 4-tums PVC pipe att matcha din behövs fläns längd. Om du inte redan vet att mäta, mäta gamla flänsen innan kasta det. Överför denna mätning till PVC-röret genom att markera det med en permanent spritpenna.

•Clamp röret i vise men inte över skruva vise; du röret säkert så det kommer inte att flytta, men inte alltför hårt att pressa röret tillsammans, som kommer att kasta av både dina mått och din klippa. Nu har du två val att skära röret: PVC handsåg eller power såg.

•Kapa längs din markerade linjen med kraft såg. Skär i en ren men långsam rörelse att säkerställa en jämn och nivå skära. Om du väljer att klippa med en handsåg, ta din tid och sakta såg röret, snitt lägga vikt vid främre snittet och lätta på baksidan; Detta kommer att hjälpa dig uppnå en skära utan mycket avgradning.

•Dra ut några grader på läppen av skär slutet av PVC-rör. Om du är osäker på jämnhet, låg en nivå över toppen av skär slutet och kontrollera om din cut är nivå. När röret är klar, in det i hålet i golvet, förslut den och bult toaletten på plats. Ersätta bilagan till kloakledningen med en gummi armbåge ärm.