Hur man skär Cedar för ett inlägg

Enligt USDA: s naturresurser och bevarande Service är cedar användbart på grund av dess lätt trä och motståndskraft mot röta. Dessa attribut gör cedar ett exceptionellt bra val för inlägg som ska sjunkas i marken. På grund av cedar's röta resistenta kvaliteter, det är en av de dyrare pre cut lediga tjänster. Om du har cederträd i ditt område, har du möjlighet att klippa och torkning din egen multi-purpose cedar inlägg som kommer att spara pengar och kan du anpassa ditt projekt.

Instruktioner

•Välj rätt ceder träd för avverkning. Den idealiska trädet för ett standard, multi-purpose ceder post är 6 till 8 inches i diameter. Leta efter ett träd som har det minsta antalet knop och upprätthåller en rak, även bredd i hela avsnittet 6 till 10 fot som ska användas för inlägget.

•Kapa stammen två fot från marken med motorsågen. Sätta på tung läderhandskar och skyddsglasögon. Ge utrymme för trädet att falla tryggt och kom ihåg att ge grenarna av cedar rummet att rensa i närheten trädgrenar utan att bli fångad.

•Kapa grenarna från 6 till 10 fot avsnitt av stammen utsetts till posten. Hålla motorsågen parallellt med stammen och skär grenarna så nära stammen som möjligt.

•Kapa avverkade stammen till storleken för ditt inlägg. Använda motorsågen att klippa stammen på två ställen, bildar i toppen och botten ändarna av inlägget. För att bibehålla samma storlek för projektet, klipp bara en post från varje stam.

•Tillåt cedar stammen till luft bota i 12 månader. Hålla stammen från marken i en varm, torr luft område skyddat från nederbörd för denna period.

• Efter stammen är botad, använda klubba för att slå torkad bark höljet runt inlägget. Detta lossar och knackar bort torkade barken som har avskilt från resten av stammen. Satte på handskarna och använda dina händer att ta bort eventuella kvarvarande bark sektioner.

•Skapa en ren, smidig tjänst med 100 slippapper för att slipa bort överflödigt trä. Sand i riktning mot säden tills inlägget känns mjuk mot handen kal. För en naturlig, grov utseende, inte sand inlägget.

Tips & varningar

  • En kil kombinerat med klubba kan vara ett effektivt sätt att de skälla en envis stam efter torkning.
  • Var noga med att hålla motorsågen från armar och ben hela tiden och skär i en rörelse bort från dina ben.