Hur man skapar skrivbar väggdekorationer

Hur man skapar skrivbar väggdekorationer

Det finns produkter ny på marknaden som gör att du kan skriva, färg eller dra direkt på dina väggar. Du kan hantera din familjs kalender och inköpslistan på köksväggen; Låt din förskolebarn färg i sin egen målarbok tapet i lekrummet; eller hålla reda på projekt med en torr-radera kontor vägg. Om du letar efter något mindre permanent, finns det torr-radera dekaler och konst väggmålningar som fäster på väggen utan att ändra eller skada dem. Här finns några av de skrivbara väggdekorationerna.

Instruktioner

•Använd svarta tavlan färg. Måla ett litet torg eller en hel vägg och använda den som en vanlig svarta tavlan. Detta är särskilt populär i kök och fungerar utmärkt på en skafferi dörr. Finns i resurser för tips om hur du anpassar färgerna på svarta tavlan färg och hur man kan skapa en familj.

•Stick in torr-radera dekaler. Detta är i huvudsak torr-radera styrelser i roliga former. De har en självhäftande stöd som ett klistermärke, men lossnar väggen utan att skada lacken eller papper under. De kommer i ett stort sortiment av färger och former och är relativt billiga.

•Häng ett raderbart vägg väggmålning. Detta är som en torr-radera dekal, men redan innehåller väggmålning bilder, som saga scener. Detta är exceptionellt hållbara--även Sharpies radera från dem. Detta är en fantasifull verktyg för barn, som kan skriva sig själva och andra tecken till en berättelse. (Se resurser för detaljhandeln).

•Använd torr-radera färg. Detta är en ny produkt som rullar på väggen som paint, men gör ytan kompatibel med torr-radera markörer. Det går på tydligt, så det inte lägga en vit kvadrat till din vägg. Dessa blir allt populärare i corporate mötesrum och universitet klassrum, men de skulle också fungera bra i ett hem kontor, studio eller lekrum.

•Installera färg-i tapeten. Denna tapet kommer med svartvita mönster i. Det är som en gigantisk målarbok för dina väggar. Du kan använda markörer, kritor, färgpennor eller färger att fylla i mönster själv med din egen anpassade färgval, eller installera den i ett barns rum och låta sin fantasi flöda.

•Använd scrubbable färg på väggarna. Detta är en mycket tålig inomhus housepaint som tål vanlig skrubba. Avsikten är inte att ta tunga skura, som permanenta märkpennor eller färger, men krita och vattenbaserade färger kommer ifrån det bara bra. Detta är ett bra alternativ för ett barnrum.

•Häng standardkalendern, torr-radera board eller tapeter pad nära ditt skrivbord eller i din familjs meddelande center för en mindre dramatisk och mer reversibel effekt.