Hur man skapar luftrörelser i ditt hem

Hur man skapar luftrörelser i ditt hem

Förflyttning av luften i ditt hem är en viktig del av att leva bekvämt. Luftrörelser kan kyla ditt hem under varma dagar, det kan vara en naturlig avfuktare eller luftfuktare och det kan vara en lösning att köpa dyra luftkonditioneringssystem. Enligt forskning som utförts av staden Victoria i British Columbia, kan god ventilation spara cirka 20 procent till din värme och kyla kostnader. Allergiker kan också upptäcka det effektiva för att minska mängden pollen, damm, mögel och andra hälsofaror.

Instruktioner

• Öppna ett fönster eller dörr i ditt hem. Du kanske vill se till att du har en skärm upp så du inte låta i buggar.

•Öppna ett extra fönster eller dörr i ett annat område i ditt hem för premium luftrörelser. Detta kommer att skapa ett utkast genom ditt hem som luften kommer in en passage och avslutar den andra.

•Använd en elektrisk fläkt pekade bort från fönstret eller dörren om du bara har en öppning i ditt hem. Placera fläkten framför passagen så att luften från fläkten strömmar in i ditt hem. Detta kommer att skapa ett tillbaka utkast och luft från utsidan kommer att sugas in i ditt hem.

•Establish ytterligare cirkulation med kyla eller värme utrustning som använder fläktar för att öka flödet av luft.

•Installera ventilationsfläktar att ytterligare etablera luftflöde. Fans kommer att blåsa luft ur hemmet, som sedan ersätts av luft från utanför. Vanliga brister Funna i hem, såsom sprickor längs en dörr eller ett fönster, kommer att möjliggöra luftflöde från utanför och inte kräver att du öppnar en passage.