Hur man skapar ett utomhus lusthus rum

Hur man skapar ett utomhus lusthus rum

Ett utomhus lusthus rum är en bekväm plats att tillbringa en lugn morgon med en bok och en kopp te. Ett lusthus är den perfekta platsen att ställa in en eftermiddag picknick eller grill att dela med vänner och familj, och när upplyst med levande ljus och rep belysning blir ett förtrollande uterum middagsmeny. Ditt lusthus kan mycket väl bli ditt rum val alla våren, sommaren och falla om du utforma den med högsta komfort i åtanke. Dekorera alternativ är oändliga, begränsas endast av din fantasi och budget.

Instruktioner

•Arrange dina utemöbler. Bestämma vilken sida av lusthuset kommer att framsidan och placera dina möbler i en välkomnande arrangemang som lämnar utrymme för att ange och spännande. Överväga praktiska sittplatser som maximerar små utrymmen och som kan göra dubbel tull, såsom en ottomansk som kan fungera som en tabell i en knipa. Se till att dina tyger är lätt rengöras och resistent mot mögel.

•Tie gardiner till toppen av lusthus ramen. Dra tillbaka gardiner vid ingången och knyta dem till ramen för att skapa en öppning. Hänga krukväxter från krokar på ramen. Hänga plantorna antingen på insidan eller utsidan av lusthus, hålla i åtanke vattning behov och dränering. Lägga till krukväxter i utanför ytterkanten att lägga till en känsla av avskildhet i utrymmet.

•Sätt strängar av utomhus ljus runt lusthus ramen och över taket. För att slippa använda el, välja sol ljus bifogas en utomhus collector panel. Omväxlande, hänga eller placera Votivljus i hela lusthuset. Att lägga till belysning i lusthuset gör det attraktivt för underhållande på natten

•Accessorize rummet genom att lägga till attraktiva kasta kuddar till sittplatser och placera några intressanta böcker på ett bord. Hänger solen fiskare och vindspel nära ingången för ljud och visuell överklagande. En bärbar radio, en bordsskiva fontän och rökelse kommer att lägga till atmosfären.

•Arrange utomhus växter runt kanterna på din lusthus att blanda in det i landskapet. Skapa en gångväg från din däck eller uteplats att ansluta den till din andra utomhus bostadsutrymmen.