Hur man skapar ett lekrum dina barn kommer att älska

Hur man skapar ett lekrum dina barn kommer att älska

Finns det leksaker i varje rum i ditt hus? Är ditt hus gömd någonstans under en hög av leksaker? Och du inte har tusentals dollar att renovera? Här är enkelt, inget krångel lösningar på en clutter gratis lekplats dina barn kommer att älska.

Instruktioner

•Göra barnen till mormor 's för en eftermiddag. Sortera igenom alla barnens leksaker och placera dem i tre högar. En lugg till trash-(leave it). En lugg för leksaker de spelar med men inte så ofta-(like it). Den sista högen är för leksaker som aldrig lämnar deras webbplats-(love it).

•Starta arbetar med liknande det högen. Med lådor, separat lådor, etc. leksaker som är liknande. Till exempel: bollar går alla på en lagerplats. Bilar alla går i en annan lagerplats. Dockor och tillbehör hör hemma i en annan lagerplats. Använda 3 x 5 korten för att namnge dessa lådor. Placera dessa någonstans utom synhåll men lättillgängligt. En garderob skulle vara bra för detta.

•Next, ta den kärlek den högen. Nyckeln till att hålla barn intresserade av dessa leksaker är organisation. Så sortera dem på samma sätt som du gjorde den andra leksaker, utom du behöver lagra dem i open top containers. Dessa leksaker ska vara synliga, men snyggt. Etikett på lagerplatserna i termer som barnen förstår. "dockor" "bilar" "mr.potato huvud delar". Du kan även rita bilder eller bifoga ett foto.

•Skapa en spela scen. Om du har leggos eller block eller dockor med möbler, bygga en liten display som ser inbjudande. Något enkelt, som ett barn började byggnaden men inte avsluta. Detta stimulerar kreativitet utan att berätta för barnet hur man spelar.

•Ha barnens musik mjukt i bakgrunden. Undvik att använda en DVD för detta. Vissa barn som dras till TV: n mer än leksaker, kommer att överge spela och började växa stillasittande.

Hänskjuter, följa med barnen där ett par gånger tills de vänjer sig. När de har hittat sin väg runt, ge dem lite utrymme spela.

Tips & varningar

  • Du kan ofta hitta dessa förvaringen på loppisar, craig's list, Target, Walmart eller IKEA för mycket rimliga priser.
  • Träffar med små delar (littlest pet shop, potatis huvuden, Barbies) placera delarna i Ziplock påsar och märka dem med en Sharpie. Artikeln och det är delar ska gå i samma bin.