Hur man skapar en tegel uteplats

Hur man skapar en tegel uteplats

Detta projekt är ett underbart sätt att återvinna begagnade tegelstenar köpas på en bärgning butik eller räddas från att ta bort en vägg. Skiktning landskapsarkitektur tyg, grus och sand i en nivå urholkad grop ger en solid grund för en tegel uteplats. Fylla ytorna mellan blocken med mer sand, i stället för inställning i betong, gör din uteplats en DIY-helg projekt.

Instruktioner

•Välj en plats för din uteplats som får bra dränering och har mängden skugga du önskar. Lägga ut formen på din uteplats med trädgårdsslangen; sedan sprayfärg en mer permanent "outline" direkt på gräset.

•Dig ut din uteplats till ett djup av 10 inches. Använd nivå och linjal för att se till att din uteplats bas är även hela.

•Lay landskap tyg i botten av urholkad uteplats, med mer än en bit om det behövs. Tyget ska komma upp sidorna av uteplats utrymme likaledes.

• Fyll botten av gropen med sex inches av nivå V grus. En kubik gården av grus kommer att fylla ett 50-kvadratfot område till ett djup av sex inches. Köra plattan komprimator över grus att packa och göra det nivå. En tallrik komprimator är en maskin om storleken på en gräsklippare med en platt metall botten som kan hyras för att köra över toppen av tegelstenar och packar dem på plats.

•Lägg till en en-tums lager av sand ovanpå gruset. Använd 2 x 4 till nivå det, att göra en mjuk rörelse fram och tillbaka med lappa tills det är helt släta över hela området.

•Lay tegelstenar i sanden, ställa in varje tegelsten i jämnhöjd med nästa. Det enklaste sättet att lägga ut en kvadrat uteplats är att som tegelstenar i rader, och kanten med tegel ligger vinkelrätt mot raderna. En murverk såg kan hyras för att skära kantning tegelstenar om det behövs, eller eventuella inkonsekvenser kan döljas genom landskapsarkitektur.

•Köra plattan komprimator över blocken, utjämning dem med jorden runt uteplatsen. Använda kvasten sopa sand in i sprickor mellan tegelstenarna. Tamp igen med komprimator. Upprepa tills ytorna mellan blocken är fyllda med sand. Jord kan också användas till att fylla mellanrummen mellan tegelstenarna att möjliggöra plantering timjan eller annan lågväxande växter eller örter.