Hur man skapar en privatlivet staket

Hur man skapar en privatlivet staket

Privatlivet staket är vanligare i vissa områden i USA än andra. Även när ett hem har en privatlivet staket, staket av trä försämras och måste bytas ut varje 20 år eller så, beroende på underhåll. Privatlivet staket kan lägga till ett hem värde eller förringa den, beroende på konstruktion. Lyckligtvis för staketet byggare, privatlivet staket är inte svårt att bygga och är relativt billigt att installera, så länge som husägare gör arbetsmarknaden honom- själv.

Instruktioner

•Mark platsen för stängslet. Ta reda på var egenskapsraden finns och se till att stängslet är inuti den. Måla linjer på marken med sprayfärg att beskriva staket platsen. Markera av hörnen och efter platser med färgen. Tänk på att inlägg inte vara fördelade längre än 8 fot isär för att staketet att vara stark.

•Ställ in inlägg i marken. Använda en spade eller en post hål grävare för att gräva hål på platser där varje post kommer att placeras. Hålen ska vara 2 fot djup och 10 inches bred. Sätta lite grus i botten av varje hål att uppmuntra ordentlig dränering. Blanda betong i hålet enligt anvisningarna. Inlägg i hålen och Använd en nivå för att se till att inlägg är rak. Låt betongen för att ställa in enligt tillverkarens anvisningar.

•Placera på handskar och skyddsglasögon. Bifoga räcken på inlägg med 2-tums galvaniserade skruvar. Mät avståndet mellan varje inlägg och skär varje järnväg till rätt storlek. Botten järnväg bör vara 20 inches från botten av marken. Den övre skenan bör vara 20 inches från toppen av staketet.

•Kapa staketet läkt till lämplig höjd. Stängslet stavarna finns att köpa på lokala trädgård butiker. Räkna ut hur många staket stavarna kommer att behövas. Om marken inte är nivå, några av pålar måste skäras till en kortare höjd för staketet vara samma höjd hela vägen runt.

•Anslut störar till räcken med spikar eller skruvar. Centrera staket lamellerna mellan övre och nedre rälsen. De flesta staket stavarna kräver användning av fyra skruvar. Använd två skruvar för att fästa staket slat top järnväg och två mer skruvar att fästa slaten nedre räcket.

Tips & varningar

  • Använd skyddsglasögon och handskar för att skydda ögon och händer vid hantering av trä.