Hur man skapar en koppar trädgård

Idén om trädgården som ett uterum har fångats på senare år. När du visar din trädgård som en förlängning av ditt hem, blir frågan hur man försköna det. Som dekorera alla välutrustade hus, kräver med konst i trädgården eftertanke hos ägaren. Trädgårds-konst kan lägga till en touch av fantasier eller ge formella betoning. Koppar silhuetter planterade i en keramisk urna med lättskött vintergröna växter kan ske av hård-till-vård-för blommor i en trädgård på bakgården. Såg bollar och silhuetter av tredimensionella blommor, fåglar och djur i blad koppar växa vackrare med tiden som de får en mjuk ärg patina.

Instruktioner

Att skapa trädgården

•Välj en behållare som kompletterar inredningen i ditt hem och är stor nog för bladverk växter. Keramiska urnor, gjuten cement planters eller gamla sirap vattenkokare är alla tillräckligt stora för att tillåta grönskande planteringar. Välj blad formulär som kompletterar din Förkoppra skulpturer och formen på din behållare. Exempelvis använda brokig fjäder reed gräs, som "svart pilgrimsmusslor" och dichondra "Emerald Falls" i en terra-cotta olja burk med koppar kranar.

• Välj växter för din koppar trädgård främst för bladverk intresse och struktur så att de inte hindrar den koppar blommor eller skulpturer i arrangemanget. Låg-blommande växter som krypande timjan kommer lägga intresse utan att tynga din Förkoppra skulpturer. Dvärg evergreens är bäst där vintertemperaturer kommer döda tillbaka mer anbud perenner.

• Se till att växterna kommer inte växa ur behållaren när mogna. Kontrollera hur mycket solen din trädgård platsen kommer att få och köpa växter som kommer att frodas i dessa ljus. Kolla etiketterna på växter i plantskolor och trädgård centrerar för att plocka växter med liknande vatten -behov. Detta kommer att underlätta att ta hand om din koppar trädgård.

•Placera en två-tums lager av grus i botten av din behållare för dränering. Lägg en tre-tums lager planteringsjord mix ovanpå gruset. Ange dina växter i potten och nivå upp dem med krukmakare jord så deras kronor är bara under läppen av potten. Du måste lämna minst en tum av potten ofylld nära toppen för vattning.

•Flytta växterna i ett arrangemang som passar dig. Fyll behållaren med krukväxtjord runt de växter, åtstramande för hand när du går. Experimentera med att placera Förkoppra skulpturer eller blickar bollar i behållaren tills du hittar positionerna du vill, dem plantera dem genom att trycka fast baserna i marken.

•Water koppar trädgården tills vatten rinner ut hålen i botten av krukan för att ge växterna ett bra start. Följ dina växter plantskola etikett riktlinjer för gödsling och vattning under växtperioden.

Tips & varningar

  • Försegla din Förkoppra skulpturer om du vill att de ska vara ljusa. Koppar oxiderar och blir en mjuk grön med tiden.
  • Om du reser hemifrån ofta kommer att du kräva växter tuff nog att inte lida av brist på vatten och gödningsmedel. Använda sedums, suckulenter och woody lågväxande örter som krypande timjan som kräver lite omsorg.
  • Koppar trädgårdar kan också vara vatten trädgårdar. Grodor, häger, koppar näckrosor och cattails tillsammans med vass gör en stor inverkan och kräver lite omsorg.
  • Med bog växter med din koppar trädgård kräver droppbevattning och en timer för konsekvent vattning.
  • Planera i förväg genom att ge växten ställning med hjul för att flytta tung container trädgårdar.
  • Ta med container trädgårdar på skyddade verandor eller bur dem i områden med minusgrader. Avlopp dammar eller mossar och övervintrar några plantor inne för att förhindra ramorum.