Hur man skapar en franska land trädgård

Hur man skapar en franska land trädgård. När vi slår våra sinnen till den franska landsbygden, tänker vi ofta på pittoreska landskap och pittoreska trädgårdar. Faktiskt, många moderna trädgårdsmästare tar sin inspiration från de charmiga och romantiska trädgård utrymmena av Frankrike. Om du vill skapa en mysig trädgård atmosfär i ett utrymme som liten som en uteplats eller lika stor som din hela bakgård, kan du också skapa en franska trädgård.

Instruktioner

• Välj din franska trädgård dekoration innan du börjar att plantera. Några delar som kan lägga till atmosfären av din mysiga trädgården utrymme kan vara en hand-målade vägg väggmålning, trädgård statyer, fågelbad, fontäner eller sten vägar att skapa gammaldags charm. När du anger sökvägar, se till att de vind och väva, och inte ställs i en rak linje. Kom ihåg att franska trädgårdar använda stenar, skulpturer och växter för att fylla alla vinklar och vrår att skapa en mysig och romantisk plats.

•Välj dina vinstockar växter första, noggrant planera hur och var du vill ha dem att växa. Överväga en trellised arch-väg täckt av klätterrosor, standard ivy att täcka stora murar eller staket och en täckt veranda att hålla din grapevine. Kom ihåg att medan franska trädgårdar fylla nästan varje utrymme med växter, de också väl hålls. Vinstockar bör vara väl underhållna, och inte tillåtet att ta över trädgården.

•Consider plantera en liten fruktträdgård eller rad av mutter-bärande träd om du har utrymme, ett populärt inslag i klassiska franska land trädgårdar. Äpple, körsbär, plommon och valnöt är alla trevliga val för din trädgård utrymme.

•Fyll blomsterrabatter med örter och medicinalväxter som du kan använda i ditt kök, såsom mynta, timjan, rosmarin, kamomill och mer. Om du har tillräckligt med utrymme, är en liten köksträdgård en annan vanlig funktion i en fransk land trädgård.

Genom pelargoner, petunior och rosor till ditt space, populära och tidlösa blommor som finns i nästan alla franska trädgård. Du kan plantera dessa blommor i blomlådor och terrakotta krukor att fylla din återstående utrymmen och lägga till färg till din trädgård.

•Lägg till den sista touchen på din trädgård, en liten bistro bord och stolar för att njuta av afternoon tea i din vackra trädgård.