Hur man skapar en bakgård biograf

Hur man skapar en bakgård biograf

I denna ekonomi är spara pengar mycket viktigt. Gas, och movie theater priserna klättrar högre och högre. Du kan spara tid och pengar genom att sätta ihop din egen bakgård film teater. Det är bekvämt och roligt att samla med dina vänner och grannar för en film om en varm sommarnatt. Det är bra för slumber parter, familj natt med barnen eller bara pussar upp med din älskling.

Instruktioner

•SEW två king size-storlek vita lakan tillsammans med vit tråd att använda för din film skärm. Hänga från ett klädstreck eller koppla till ditt hus. Se till att det är tätt så det inte flaxa. Du kan använda naglar eller tunga band för att fästa den till ditt hus, eller rep att hänga det från fästmarginaler. Om du har råd, kan du också hyra eller köpa en projektorduk.

•Ställ upp din elektriska utrustning. Ansluta DVD-spelaren upp till projektorn, oftast med A / V-kablar och i vissa fall en VGA-kabel, och fortsätta att koppla in högtalarna för bättre ljud. Koppla in allt till en tunga utomhus förlängningssladd. Du kan använda datorhögtalare för enkel användning, eller, för mer ljud, koppla in din stereo mottagare och högtalare till DVD-spelaren, igen med en A / V-kabeln.

•Ställ upp filtar på marken, stolar eller något du hitta bekväma och placera var som helst i din trädgård inom synavstånd.

•Pop lite popcorn och rullfilm.