Hur man ska polera mässing

Mässing ser vacker när den har rengjorts och polerad, ljusa och bländande och en tillgång till någon hem dekorera. Handtag, lampor, dörrknoppar, dörr PATTAR, koppar vattenkokare, kastrull bottnar och strömbrytare tallrikar alla ser lysande när de bry sig för ordentligt. Mässing ska hanteras så lite som möjligt på grund av oljor och fett förekommer naturligt på våra händer överför till metal som så småningom ger det en smutsiga utseende. Mässing angrips naturligt och kan även förbättra antika objekt med dess gamla utseende patina; Det är upp till personliga preferenser. Det finns flera ämnen som kommer att polera mässing till din belåtenhet. Läs följande artikel att ta reda på hur du kan polera din mässing.

Instruktioner

•Ta bort lådan handtag, dörrknoppar, strömbrytare tallrikar och andra armaturer innan du försöker polera dem som de är oftast knutna till trämöbler. Tapeter och färg kommer att förstöras om städare oavsiktligt torkas över dem. Mässing lampor bör vara urkopplad och placeras på flera lager av tidningen innan polering.

•Polish din mässing poster med en mässing renare som Brasso som har funnits i många år och kommer göra ett fantastiskt jobb. Applicera lite med en mjuk trasa och försiktigt gnida Matt och smuts bort. Använd en gammal tandborste för att rengöra sprickor och skrevor i just din produkt. Polera Brasso off med en ren mjuk trasa och du kommer att kunna se ditt ansikte i den resulterande glansen.

•Placera din mässing objekt i en hink i varm ättika med en kopp salt löses i mixen. Lämna mässing objekt i blöt i vätskan tills de är blanka. Ta bort från vätskan och torka mässing objekt med rena mjuka dukar. Buff med en frisk mjuk trasa.

•Submerge din mässing poster i heta ketchup tills de är blanka. Spola ketchup med varmt vatten. Torka med en pappershandduk och buff med en mjuk trasa.

•Combine en msk salt och några droppar ättika och liten mässing poster med en tandborste. Använd en cirkelrörelse att rengöra och polera dina objekt. Skölj återstoden bort under varmt vatten och polera mässing objekt med en mjuk trasa.