Hur man ska avsluta trappan till en källare

Hur man ska avsluta trappan till en källare

Grov trappa i en källare kan se mycket bättre genom att avsluta dem. Du kan bygga ett vardagsrum som är något casual i källaren, men du vill inte stegen kommer ner till ser sämre än i rummet. Byggare använder ofta överblivet virke från hemmet konstruktion för att bygga källaren steg. Senare, inför husägare göra om dem för att ge dem ett mer exklusivt utseende.

Instruktioner

•Sketch utformningen av dina befintliga steg på rutat papper. Att 1 tum rutat papper att representera 6 inches av verkliga rymden. Rita hur du vill omsluta trappan från sidan. Du kan exempelvis använda en trevlig, trä stringer för att passa över grov timmer på plats. Du kan sedan installera trä inramning och gips för att omsluta väggen under färdiga stringer.

• Besök en timmer butik för att kolla priser för trappa slitbanor, smidig virke runt sättsteg och ståndare för att ge upprätt skenor för att stödja en ledstång. Prata med säljare om hur du köper vad du behöver bifoga trappan men håller sig inom budgeten.

•Skapa en trappa som är inte finare än rummet den kommer att tjäna i källaren område, eftersom trappan tillbehör för omslutande steg körs i hundratals eller tusentals dollar. Ta hjälp av en snickare att hjälpa dig att räkna exakt mått. Du vill inte klippa ståndare eller slitbanor med sågar bara för att finna de inte passar. Fråga snickaren hjälpa dig klippa bitar, och du kan installera dem själv om du har grundläggande färdigheter.

•Installera alla sidan områden, trappa-riser kapslingar och slitbanor innan du försöker bifoga räcken och ledstänger. Måla eller färga trappan och låt dem torka innan du börjar arbeta på räcken. Använd en elektrisk skruvmejsel för att fästa delar av trappan som inte vill visa, men spika och limma trä delar som kommer att vara fullt synlig. Använda naglar du kan försänkt i trä så de inte kommer att visas. Be en snickare att guida dig i processen, eftersom grundläggande Snickeri färdigheter är allt du behöver för att åstadkomma detta.

•Paint eller fläcken vartannat steg om du behöver gå upp och ner för trapporna medan de är under uppbyggnad. Det är bäst att gå runt huset till en annan post och inte använda trapporna alls. Kan stegen för att torka i 48 timmar innan du faktiskt använda dem, eftersom dina skor ska göra märken på nytt målade eller betsad trä som är fortfarande klibbig. Avsluta gips sidorna av trappan och färg. Installera bottenplatta material längst ned på sidorna av trappan.