Hur man ska avsluta gips utanför hörnen

De yttre hörnen av gips väggar kan skadas genom normalt slitage. Efter tid, kan dessa hörn behöva ersättas eller repareras. Med några verktyg, kan du reparera eller ersätta dina egna väggar utan att anställa en kostsam snickare eller elektriker. Använda metall hörn pärlor att göra hörn mer stela och att skapa en arbetsplats där du kan sand gemensamma föreningar.

Instruktioner

•Measure höjden av det yttre hörnet på väggen. Mät höjden från golvet hela vägen till taket.

•Measure och skär metallen hörnet pärla till lämplig höjd. Använda en bågfil, tenn snips eller en cirkelsåg utrustad med skärande blad.

•Placera metall hörn pärla i hörnet. Lod metall hörn pärla; Använd en nivå innan sjunker tillbaka tänderna i gips. Om du vill ange det hörn pärlan, peka på den med en gummiklubba så att den pärla tänderna sjunka i gips.

•Använd fogmassa med en murslev. Placera en fungerande mängd gemensamma förening på murslev och sprida den i en nedåtriktad vinkel. Murslev kant bör spola mot gips och upphöjd hörnet av metall hörn pärla att säkerställa att föreningen är smidigt sprids i alla öppningar längs Metallpärla. Vänta för en förening att torka.

•Sand förening med papper som är mellan 120 och 320 grus. Använda en Slipkloss, en elektrisk palm slipmaskin eller specialiserade slipning verktyg avsett för gips efterbehandling. Sand gemensamt förening att uppnå jämn, spola utvändiga hörn.