Hur man ska avsluta gips som ett proffs

Hur man ska avsluta gips som ett proffs

Avslutad gips blir väggen redo för målning. Det innebär som täcker alla sömmar, lederna, skruv huvuden, markerar, stötar och skär så att de inte kommer att vara synliga när du målar. Processen tar lite tid på grund av antalet överfarter måste du göra på väggen att täcka den, men det är inte svårt. Det kräver bara planering och tålamod. I slutet har du en underbar vägg du kan stolt visa och berätta för alla att du gjorde det själv.

Instruktioner

•Kontrollera alla skruvar huvuden ställs under vägg ytan. Om det finns någon upp, försiktigt skruva dem i ytterligare, att vara noga med att inte riva gips papper. Upphöjd skruvarna kommer att se ut lite bulor i väggen om de inte tas om hand.

•Använd din spackel, köra ett lager lera längs sömmen gips. Göra lite bredare än bit tejp du att ställa nästa leran. Var noga med att täcka skarven fullt med lera.

•Centrera tejpen över leden och placera den ovanpå leran.

•Köra din kniv längs bandet att jämna ut. Lite lera kan klämma ut, men det är OK. Vara säker du plattar ut bandet med din kniv så att det finns inga luftbubblor och det är helt fastnat i leran. Ta bort överflödig lera med din kniv och bara skrapa tillbaka i din lera pan. Låt leran torka.

•Använd din spackel när leran är torr, försiktigt skrapa bort eventuella överskott lera som inte är lika med ytan. Denna ojämnhet kommer att förhindra en andra korthårig om Åsarna inte är skrapas bort. Du ytan att vara smidig.

•Använd mer lera till bandet och fjäder ut förbi kanterna på bandet. Varje lera ansökan bör sprida lite längre än den sista pälsen. Låt torka pälsen.

•Upprepa steg 5 och 6 en till två gånger som behövs för att säkerställa gemensamt täcks väl och det finns inget dopp i det väggyta. När den slutliga rockar är torra och överskottet är skrapade bort, är det dags att slipa.

•Använd en 220-slippapper, lätt sand bort defekter i leran så att den är smidig. Torka av ytan med en trasa för att se till det är inget damm kvar på väggen från slipning. Vara försiktig inte till sand för hårt eller kommer sand ända ner till gips papperet och potentiellt skada din vägg. Du kan behöva lera några små skråmor och repor med en liten mängd av produkten. Du ska inte behöva slipa dem om du gör det korrekt.

•Prime din vägg med en grundfärg och måla berg. Du måste kanske två strykningar av primer. När primern är torr enligt instruktionerna, kan du måla den färg du önskar.