Hur man ska avsluta ett oavslutat Garage

Efterbehandling ett garage är ganska ett komplext projekt som kräver du att få kunskap om installation av isolering, elektriska och gips bland andra färdigheter. Du kanske vill göra hela projektet själv eller legotillverkning ut en del av arbetet, som den elektriska, och göra några av de enklare jobb som att installera isolering eller målning. Men slutade ett garage kommer att kraftigt öka värdet på din bostad och erbjuder ett underbart för ett extra sovrum, kontor eller bara ett bekvämare arbetsrum. Följande är en grundläggande översikt över hur man ska avsluta ditt oavslutade garage.

Instruktioner

Avsluta ditt garage

•Rent en container från ett företag som specialiserat sig på sopor borttagning om du vet att du kommer att ta bort en massa skräp.

•Placera på arbete stövlar, handskar, skyddsglasögon och andningsskydd. Använd din kofot att noggrant ta bort och riva några befintliga strukturer (skåp, hyllor, etc.) inom ditt garage som du inte vill behålla.

•Decide om du behöver elektriska arbete, och helst anlita någon som kan göra det åt dig. Gör detta innan du gör något annat på väggarna.

•Lägg till oputsade batt isolering till alla väggar och tak av fyllning i hålrum. Om det är för lång, Använd en mattkniv för att klippa den.

•Häng gips lakan på väggar och tak. Få någon att hjälpa dig som gips ark är ganska tunga. Med ett måttband, mäta dina väggar och tak, och använda en sågbock och verktyg kniv för att skära gips till rätt storlek. Vänder det över och vik den längs snittet att bryta isär bitarna.

•Använd en rasp att jämna ut kanterna på gips. Använd en borr för att säkra ditt gips till väggreglar med skruvar.

•Mix upp gips lera enligt anvisningar på paketet, och använda en spackel kniv för att täcka upp sömmarna där bitar av gips blad join. Också Täck skruvarna.

•Spread ut en droppe trasa, och tejpa fast den på golvet med målartejp. Häll färgen i din färg pan, och använda en pensel för att måla alla kanter av rummet. Använda rullen på väggar och tak för att använda flera lager färg. Låt färgen torka helt.

•Använd målartejp, band från botten av väggarna runt omkretsen av rummet rätt till kanten av golvet. Läs instruktionerna på garage golvet färgen kan när det gäller prepping golvet innan målning. Måla golvet med garage golv färg. Gör det möjligt att helt torka, sedan ansöka på nytt.

Tips & varningar

  • Värm det färdiga garaget med välplacerade rymden värmare, och kyla på sommaren med en fläkt eller två. Du kan lägga golvet efter hängande gips och måla golvet att täcka upp eventuella misstag du gjort i skära gips och att ge rummet en mer färdig look.
  • Anlita en elektriker om du behöver ha något elektriskt arbete gjort. Beroende på vad du tänker använda det färdiga garaget för, kanske du vill lägga till en ytterdörr, windows, en garderob eller andra bekvämligheter.