Hur man ska avsluta ett Garage tak

Det finns flera sätt att du kan avsluta taket i ditt garage. Taket kan lämnas slät eller det kan vara strukturerad. Vissa hem har samma finish i garaget som i hemmet. Det bästa sättet att avsluta ditt garage tak är att använda samma finish som på garage väggarna. Många nyare hem har knock-down textur i hela huset inklusive garaget. En knock-down textur är inte alltför svårt att tillämpa, men som med alla textur jobb det är stökigt.

Instruktioner

•Häng plast i ytterkanten av ditt garage och personliga garage golvet. Använd pushpins för att hålla plasten säkrade på väggarna. När du spraya konsistens kommer det splatter, att skapa en stor röra. Hängande plast kommer att eliminera timmar för sanering.

• Använd målartejp och mindre delar av plast att täcka armaturer och garage dörr rails. Detta kommer också eliminera eventuella extra rensning. Det är bättre att ta tid att flytta saker från ditt garage och täcker alla områden inte är texturerat än för att skapa mer arbete själv.

Kulglass ungefär hälften av de 5 gallon drywall förening i en annan Tom 5-gallon hink. Lägg till ungefär 2 inches av vatten över toppen av drywall förening. Använd en mixer visp och en variabel hastighet borr för att blanda vattnet i drywall förening. Sätta på dina skyddsglasögon.

•Sätt i uppsamlaren till kompressor slang. Skopa gips sammansatt i tratten och slå på kompressorn. Håll behållaren mot taket och trycka av på tratten. Använd en kontinuerlig rörelse över en 4-fots av 4-foten del av ditt tak och sedan släppa avtryckaren på tratten.

• Använd din gips kniv till platta eller slå ner texturen. Håll kniven gips på en 45-graders vinkel mot taket. Tillämpas endast lätt tryck på kniven när du drar den över taket. Denna åtgärd kommer att skapa en knock-down textur. Om du använder för mycket press på gips kniven kommer du helt platta splatter markerar.

Tips & varningar

  • Bara spraya en del av taket på en gång och sedan använda din kniv för att slå ner splatter. Om du spraya kan hela taket innan knackar det ner en förening börja torka innan du kommer till den. Ni kommer sedan att skrapa bort den torkade föreningen och göra om det.
  • Garage innertak är samma som någon tak Slutför.
  • Om ditt garage är slät, helt enkelt prime och måla ditt tak.