Hur man ska avsluta en inre hörnet av gips med en pärla

Hur man ska avsluta en inre hörnet av gips med en pärla

Insidan hörn kan vara särskilt knepigt med efterbehandling gips i ett rum. Faktiska förfarandet är inte komplicerat, men det tar lite övning att lära sig tekniken. Målet är att producera en rak pärla ner mitten av hörnet. Processen sker genom arbetar båda sidor av hörnet självständigt. Om du har aldrig bedrivit denna uppgift innan, är viktigaste tålamod, eftersom det kan kräva flera försök att få det rätt.

Instruktioner

•Placera vissa gemensamma förening i en gipsvägg pan. Utarbetandet av en gips pan är lättare än att försöka gräva fogmassa ur sin hink.

•Kapa en bit drywall tejp med ett verktyg kniv längden på hörnet.

•Fold drywall tape i halv på längden och Ställ in den i hörnet.

Kulglass ut vissa gemensamma förening till den motsatta kanten av kniven vid sidan av det hörnet som du arbetar. Till exempel om du arbetar på höger sida av hörnet, scoop fogmassa på den vänstra kanten av kniven. Genom att göra detta kommer du att sprida fogmassa in i hörnet.

•Draw kniven ner längs hörnet och täcka bandet. När du ritar kniven längs hörnet, hålla kanten av kniven i hörnet. Låt inte kanten av kniv skrapa den andra sidan av hörnet. Använda i utkanten av kniven som en penna som du använder för att rita en linje i hörnet.

•Använd gemensamma förening på andra sidan av hörnet, men var försiktig att inte störa fogmassa på den första sidan som du gjorde. Använda samma metod för att tillämpa fogmassa på den andra sidan av hörnet som du gjorde med den första sidan.

•Sand slät någon hög områden efter fogmassa torkar med en slipning svamp.