Hur man sätter upp en palissad staket

När du installerar ett trästaket av något slag, är det första du behöver göra att hitta gränsen för din fastighet. Detta kan nödvändiggöra en resa till county brännaren gärningar Office som hjälper dig att hitta de exakta linjerna. Nästa, kontakta den lokala bygglov office att hitta lokal kod krav för en palissad staket och få någon byggnad tillstånd. Innan du börjar staketet, måste du också kontakta de lokala verktyg för att ta reda på var begraven linjer ligger på din egendom.

Instruktioner

•Tie sträng till trä stakes. Tryck insatserna i marken för att indikera där du planerar att bygga det stockade staketet. Square tränga någon med en snickare square.

•Measure längden på staketet. Det bör vara delbart med längden på panelerna stockade du planerar att installera. Om mätningen är avstängd, göra justeringar i sträng linje.

•Dig hörnet post hålen. Även du kan gräva hålen manuellt med jobbers, är det enklare att hyra en post hål digger. Efter din sträng linje, gräva de andra hålen som behövs för stängslet. Dra lös smuts ur hålet med jobbers.

•Ställ in hörnet inlägg. Se till att tjänster är lod. Fyll hålet kring tjänsterna med små grus och smuts. Detta gör bra dränering runt inlägg och hjälper dem längre. Använd en tamper att tryck på grus och smuts ordentligt i hålet. Fortsätt ställa in resten av inlägg för stockade stängslet.

•Sätt metal stängsel galgar på inlägg där du vill visa den nedre horisontella styrelsen eller medlem, att hänga. Se till att de är nivå. Säkra galgar på inlägg med skruvar. Skär den horisontella medlemmen med en cirkelsåg att passa in i galgen. Skruva fast den i läge. Upprepa denna process för alla lägre horisontella delar samt övre horisontella bitar.

•Kapa skogen för stockade plankorna. Varje del bör vara en enhetlig längd. Om du planerar att klippte topparna på en vinkel eller en "hund örat" skär, gör det på denna tid.

•Paint eller bets stängselstolpar och övergripande medlemmar. Måla eller färga stockade plankorna. Genom att behandla träet vid denna tid, blir den hela träbit behandlad. Att måla eller fläcken torka innan de ger träet ett andra skikt. Eftersom latex och oljefärger har olika torktider, kan du behöva tillåta två timmar mellan lager av färg eller en dag mellan rockar. Väder, speciellt fuktighet, effekter också torktider. Så länge träet är torrt vid beröring, kan du gå vidare till nästa steg.

•Sätt upprätt styrelser horisontella ledamöterna med två skruvar i varje medlemsstat, horisontell. Jobbet går snabbare om du gör hål i stolparna innan du börjar. Bestäm om du vill styrelser butted mot varandra för en fast vägg eller om du vill tillåta lite utrymme mellan upprätt styrelser. Vara konsekventa på avstånd i styrelserna i palissaden paneler.

•Lägg till mössor till toppen av staketet inlägg för att hålla vattnet från blötläggning i dem. Måla eller färga dem att matcha stockade stängslet.

Tips & varningar

  • Kom ihåg att lämna tillräckligt med utrymme i gateways för att det ska komma in och lämna din gård med din gräsklippare. Det är också en bra idé att lämna tillräckligt med utrymme för att klippa minst en passera utanför panelerna palissaden.
  • Använd rostfria skruvarna så du behöver inte oroa dig rostfläckar på ditt staket.
  • Du kan välja för att använda cement för att hålla dina inlägg på plats. Medan detta ger ett säkert staket från början, med tiden vräker cementerade inlägg ibland ur marken--cement och alla. Cementen kan också orsaka inlägg försämras på grund av dålig dränering.