Hur man sätter Sheetrock gemensamma förening på smidigt

Hur man sätter Sheetrock gemensamma förening på smidigt

Sheetrock fogmassa är (kallas också drywall förening) en tjock lera-liknande ämne som används för att täta fogarna mellan bitar av Sheetrock (gips), samt som omfattar spik och skruv huvuden och hörnet beading. När tillämpas, föreningen inte bara hjälper isolera rummet, men tillsammans med Sheetrock skapar ett hinder för brand. Föreningen är en enkel procedur som blir lättare med mer träning, och kräver i allmänhet två strykningar. Torktid mellan rockar måste beaktas vid fastställandet av hur lång tid arbetet tar.

Instruktioner

•Unroll en längd av glasfiber maska band längden på skarven mellan två installerade Sheetrock sektioner. Klippa bandet med sax. Köra remsan längs gemensamt med den klibbiga sidan mot väggen så sömmen går ner i mitten av bandet. Kör båda händerna längs ytan av den installerade tejpen till att se till att den sitter fast ordentligt på Sheetrock ytan. Upprepa denna process med alla drywall leder. Passa hörnet beading att alla yttre hörn, kopplar den på plats med 1 5/8-tums gips naglar och en hammare.

•Öppna hink med gips sammansatta och blanda sammansatt fullt med en rörpinne att avlägsna eventuella klumpar eller luftfickor. Häll några sammansatta i en gipsvägg bricka. Scoop vissa förening på ena sidan av en 6-tums gips kniv. Kör sidan av kniven med sammansatt längs gips sömmen så halva bredden av kniven är på varje sida av sömmen. Sätta press på kniven för att trycka sammansatt i sömmen när du går (föreningen bör vara ungefär 1/16 tum tjock). Köra kniven flera gånger över sömmen på samma sätt göra sammansatt slät.

•Köra gips kniven längs båda kanterna av tillämpad sammansatta att jämna ut övergången mellan förening och Sheetrock yta. Kör sedan kniven ner mitten av sammansatta sömmen. Upprepa denna dubbla process, om nödvändigt, att skapa som smidig en söm som möjligt. Tillämpa förening till alla sömmar på samma sätt. Kör 6-tums gips kniven med förening längs remsor av hörnet beading. Kör sedan kniven längs sömmen mellan Sheetrock yta och sammansatta att jämna ut det, innan du kör kniven igen längs hörnet beading remsan. Tillämpa förening över alla skruv eller spik huvuden med en 4-tums gips kniv. Vänta minst 24 timmar för en förening att helt torr.

•Sand över alla torkade sammansatta områden med 220-slippapper. Använda en 10-tums gips kniv för att lägga ett andra tunna lager av sammansatta över alla sömmar och hörnet beading, följer samma process som innan. Använd 4-tum kniven att tillämpa ett andra lager av sammansatta att skruven eller spiken huvuden. Vänta på den sammansatta att helt torr och sand till en slät finishen.

Tips & varningar

  • Ren alla knivar och gips facket i varmt vatten efter användning.