Hur man säkert ta bort dekaler av cyklar

Cyklar är inte bara ett transportsätt, men en förlängning av din identitet. Dekaler på cyklar kan vara ett bra sätt att visa din kärlek för en viss produkt eller varumärke, men ibland ändra dina åsikter och du inte längre har behov av dekalen. Ta bort en dekal felaktigt kan skada en uppskattad innehav som en cykel, men med rätt verktyg någon dekal kan tas bort för att gå tillbaka cykeln tillbaka till sitt ursprungliga tillstånd.

Instruktioner

•Removing en dekal från en cykel är annorlunda än ett fönster eftersom det är färgen att vara medveten om och så skrapa inte är ett alternativ. Sätta WD-40 på en bomullspinne och gnid runt kanterna på dekalen att lossa den. Applicera lager tills kanterna på dekalen börjar lyfta.

•Lift en kant på dekalen och börja lossnar det. Använd en bomullstopp med WD-40 att följa bakom och hjälpa lossa dekalen samtidigt som peeling. Gör detta tills hela dekalen tas bort. Om du känner den dekal sticker, gäller vissa mer WD-40 och vänta på att lossa.

•Använd ett annat bomull provstickan med WD-40 på den för att ta bort överflödigt lim rester genom att applicera den i en jämn rörelse från vänster till höger och vänta på det i blöt i. Torka bort med en ren fuktig trasa.

•Give cykeln en final torka för att avlägsna eventuella överskott rester eller WD-40 att förhindra eventuella lackskador.

Tips & varningar

  • Använd inte kemikalier som kan tömma färgen från cykeln.