Hur man Restring en uteplats stol

Hur man Restring en uteplats stol

Uteplats stolar med vinyl remmar är vardagsmat i bakgårdar och däck pool. De är lätta, bekväma och billiga, och nycklarna till framgången är vinyl banden. Men eftersom stolarna är kvar utomhus, de är benägna att sol och vatten skada, att göra vinyl banden sprött och knäckt. Ersätta dessa band är en effektiv lösning att blåsa nytt liv i gamla uteplats stolar.

Instruktioner

Hur man Restrap en uteplats stol

•Kapa bort gamla banden med en sax och dra de återstående Geografistubbar-från sina hål.

•Rengör stolen. Använd en fuktig trasa, och tvål om nödvändigt till ren skräp, smuts och fett av stolens ram.

•Measure avståndet mellan ramar där de nya remmarna kommer att läggas med en trasa måttband. Wrap måttbandet runt ramen som vinyl banden skulle göra. Multiplicera det mätningen med 0,85 och Lägg 1 tum. Numret på slutet blir mätningen. Mätning förkortas eftersom vinyl bältet kommer att utöka vid uppvärmning; enligt ChairCarePatio.com, måste du värma banden för att sträcka dem ordentligt över stolens ram.

•Kapa nya vinyl remmar, refererar till slut mätning. Slå ett hål i varje ände, ca 1 tum från ändarna; göra hål med en 3/16-tums borr. Klipp hörnen av ändarna så att de inte kommer att sticka ut när de infogas i ramen.

•Placera banden i en gryta med kokande vatten och lämna i 5 minuter. Torka dem efteråt.

•Sätt nitar till hål av banden och driva dem i ramen. Sträcka vinyl banden runt och över till andra sidan av ramen och infoga den andra riveten på bältet.