Hur man Reroof ett hus

Hur man Reroof ett hus

Genomsnittliga hemmafixare husägare kan reroof ett hus. Allt du behöver är rätt verktyg, material och tekniker. Den tid som behövs för den reroofing beror helt på storleken och omfattningen av jobbet, men avsätta minst två regn-fria dagar för slutförande.

Instruktioner

•Ta bort gammalt taket genom att riva av bältros, med en platt spade. Den platta spaden är perfekt för att få under bältros och ta bort dem från den tak prydnad. Shingle naglarna blir svårast att ta bort med spaden. Bara fortsätta att driva spaden över naglarna tills de släpper. Driva alla återstående naglar till prydnad med en hammare.

•Byt ut några skadade eller ruttna plywood. Mäta tjockleken på den tak prydnad och ersätta med samma tjocklek av material. Ta bort det skadade materialet genom att markera ett område direkt över takstolarna inramning till vänster och höger och 4 inches ovanför och nedanför centrum. Till exempel, om ditt tak ruttnade området är 8 inches runt, sedan hitta takläggning takstolarna till vänster om rötan och till höger om rötan och göra en markering över centrum av dessa dubbar, sedan göra en markering 4 inches ovanför och nedanför rötan. Kvadrat markerar och skär avsnittet bort, med hjälp av en cirkelsåg. Ersätta plywood med en ny lapp.

•Estimate av bältros för ditt tak. Bältros kommer i buntar av ungefär 30 bältros. Tre buntar lika en ruta av bältros, vilket motsvarar en 10-av-10-fots området (100 kvadratfot). Mät längd och bredd på ditt tak och multiplicera dessa siffror för att få en totala kvadratmeterantalet att vara täckta. Dividera den siffran med 100--totala kvadratfot under en ruta av bältros-- och du har antalet kvadrater av bältros behövs för att reroof ditt hus. För att avgöra antalet buntar, bara multiplicera kvadraterna av tre--antal buntar i en ruta.

•Täcka hela taket med filt papper med filt naglar. Rada upp det första pappersarket kände längst ner i taket, att hålla den nedre kanten av torget filt med botten av tak prydnad. Använd en rakkniv kniv för att skära papperet när du når slutet på taket, och börja igen ovanför det föregående bladet av överlappande nästa bladet av 6 inches. Klädde med filt tidningen har referenslinjer tryckt i ansiktet som hjälper dig att rada upp din filt överlappar.

•Skyddslock första krita linje 12 inches bort från botten av ditt tak prydnad och upprepa varje 6 inches därefter. Har en helper hålla linjen på ena sidan av taket samtidigt som du håller i andra änden och sedan fästa linjen.

Bältros är oftast 12 inches bred och 36 inches lång. De har tre flikar som är 12 inches av 6 inches och sedan en solid 6-tums anslutande delen. Den första singel kommer att installeras upp och ner där flikarna står inför upp i taket. Därefter kommer bältros nedåt, överlappar varandra och att fördela denna halvvägs. Placera naglarna av singel ovanför flikarna shingle, en i varje flik.